25.8.2016

Seductive stripe

Nämä kynnet ovat kovin syksyiset ja ah - niin ihanat! Tykkään näistä ihan älyttömästi! Ehkä värien tai kuvioinnin takia, en tiedä. Haluaisin pitää kynteni aina näin pitkinä.

Pohjalla Essien camo-lakka Armed and Ready, joka näyttää yhdessä valossa aivan vihreältä, toisessa valossa mutaisen harmaalta. Sama se, kaunis se on joka valossa ja sisältää vielä tällaiselle harakalle shimmeriäkin! Levittyvyys on todella hyvä, lakka suorastaan liukuu kynnellä, mutta ei kuitenkaan valu. Kynsillä kaksi iisibiisiä kerrosta.


Koristeluiksi teippasin F.U.N Lacquerin namulakalla, Seductive Marmaladella, selkeät terävät kolmioraidat. Tuo Seductive Marmalade on kerrassaan jumalaisen kaunis lakka, parhaiten se tuo houkuttelevuutensa esiin auringonvalossa kimaltaessa. On kuin miljoonat pienet timantit säkenöisivät tuossa lakassa <3 





Olin kirjoittanut itselleni ylös, että idea oli napattu instasta Ilaetilta, mutta en todella tiedä milloin sen olen hänellä nähnyt ja millä lakkayhdistelmillä, sillä en löytänyt äkkikatsomalla vastaavaa häneltä :) Sama se, erittäin taitava ja ihanan kynsimuodon omaava nainen on silti kyseessä.










Vaikututko hologlittereistä yhtä paljon kuin minä?


16 kommenttia:

  1. Onpas todella kivat! Seductive on todella herkullinen lakka mutta miten voi olla mahdollista että tuollainen ihanuus-Essie on lipsahtanut ohi? Ihanat lakat ja niin ihanat kynnet <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seductive on TODELLAKIN ihana lakka. Ylsin tai näin yhdessä. FUNin holomäärä on ilmeisen omiaan minulle :)
      Tuo Essie on jo pitkä aika sitten jostain haalittu, mutta ollut, kröhöm, vähällä käytöllä.. :D

      Poista
  2. Hieno väriyhdistelmä!

    VastaaPoista
  3. Vähillä elementeillä tosi kivat kynnet oot tehnyt! :)

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Huippua kuulla Nanne! Nämä oli minustakin ihan tuijottelumateriaalia :)

      Poista
  5. Herttinen miten upeat! Tuo yhdistelmä on sellainen, mikä ei ihan heti olisi tullut mieleen mutta toimii aivan järjettömän hyvin <3 Silmähän näissä lepää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hunaja valuu korvistani täällä Nena Sofia <3
      Tuo yhdistelmä on tosiaan epätyypillinen, mutta erityisesti tuossa viimeisessä kuvassa Essien ollessa "harmaimmillaan" tykkään tuosta värien kontrastista. Maanläheistä ja toisaalta ihan keijublingiä :)
      Oot ihana :)

      Poista
  6. Ihana syyslakkaus todellakin ♥

    VastaaPoista
  7. Vastaukset
    1. Kiitän ja kumarran <3
      Nyt vaan vastaavaa omille kynsille ruudun siellä päässä ;)

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!