20.11.2013

More is more!

Mistä on mukavat reissuun lähdöt tehty? Kiireestä, unen puutteesta, aikaisesta lentokoneen lähdöstä. Niistä on mukavat reissuun lähdöt tehty. Kellon tikittäessä 04:30 puhelimeni oli ajastettu soimaan vain herättääkseen minut riutuvaan aamukoneen lähtöön, jota meilläpäin nimitetään ihan yleisesti ja ymmärrettävästä syystä pyjamakoneeksi. Aikaiset aamut eivät muutenkaan ole niitä hohdokkaimpia hetkiä minulle, saati sitten tällaiset tappoajat, jolloin jokaisen meistä kuuluisi vielä saada olla unilämpimässä peitossa tuhisemassa vailla mitään hajua huomisen huolista. Edellisen illan piste iin päälle oli kukkua epäilyttävän myöhään hereillä, mutta hyvän asian puolesta toki: saanko esitellä pinkit kynnet Projektipäiville! Kuulenko jonkun muka nauravan partaansa siellä näytön toisella puolella samalla hihkuen jotain glitterioksennuksesta ja kima-kiman yliannostuksesta ?!?!? :D Ei tullut liian viralllisia kynsiä ei. Tuskin paikalla olleista yli tuhannesta projektitoiminnan ammattilaisesta kenelläkään muulla oli samanlaisia kynsiä. Muutamaa paikalle saapunutta kynsisettiä jäimme bloggaajakaverini kanssa kylkeen tökkien katselemaan ja ihastelemaan. Muuten poikkeuksetta varsin neutraalia ja asiallista antia oli havaittavissa, mutta emmehän me missään kauneustapahtumassa olleetkaan! Ja ymmärrettävästi aika runsaasti oli noita miehenpuolikkaitakin tapahtumassa.

Mutta sitten itse kynsiin. Lakkana aksenttikynsissä KBShimmerin Every Nook & Cranberry, jumalaisen ihana vadelmansävyinen lilalla ja fuksianpunaisella shimmerillä kuorrutettu herkkulakka, josta tarkempia analyysejä esimerkiksi täältä. Muissa kynsissä pohjalla OPIn Conquistadorable Color, kuin paseerattua vadelmaa pullossa. Hyvin levittyvä lakka, kerroksia tyypilliset kaksi. Päällä Golden Rosen Jolly Jewels 108, erikokoista glitteriä sisältävä pinkin ja hopeansävyinen lakka, jolla glitteriöverit on varsin helppo suorittaa. Otsikosta saan kiittää Annia, joka lanseerasi termin Kesäriehaamme pari kesää sitten. Näihin kynsiin ja tunnelmiin se sopii kuin nakutettu.
More is definitely more!
 

6 kommenttia:

 1. Voivoi, kun tuo Every Nook & Cranberry on herkullinen! Tahtoo kans. :D

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Funky and Fifty! Kiva, että tykkäsit vaikka aikamoiset glitterit ovatkin.

   Poista
 3. Minen käsitä, miksi every nook oli niiiiiin oudon värinen minun kynsilläni että laitoin se inhoten heti kiertoon:o Tässäkin se näyttää tosi kauniilta, siltä kuin kuvittelin sen olevan. Ilmeisesti oma ihonväri vaikuttaa enemmän kuin arvaakaan. Kivat on kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oman ihon sävy vaikuttaa ilmeisesti niin paljon. Joissakin lakoissa omatkin kädet näyttää ihan possunpunaisilta tai ainakin tuntuu siltä :D
   Kiitos kehuista, erikoista että nämä ovat olleet monen mieleen ja itse olin nippanappa valmis lähtemään tällaisilla glitteripommeilla mihinkään. Tässä on tämä elämän suola, että olemme niin erilaisia!

   Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!