31.10.2014

Oktoberfest

Reissu, joka kannatti tehdä.

Senkin uhalla, että osaa seurueesta puhallutti kaksipäiväisten kinkereiden jälkeen kotiin lähtiessä, 
en usko että kukaan meistä olisi jättänyt näitä juhlia väliin. 

Kuvista on oikeasti jo kuukausi aikaa (soooriii..), mutta olkoot nyt teemakynsien puolesta lokakuun viimeisenä päivänä esillä. Ihan vaan tälleen nopeesti vilautan.


Saksa-teemallahan noihin Oktober-festeihin oli tietysti laittauduttava, joten liput kynsille, Jawohl! 
OPIn I Just Can't Cope-acabana, IsaDoran geelilakka Scarlet Red* sekä China Glazen Liquid Leather väreinä. Pigmenttiset lakat riittivät kertalakkauksella, vain IJCC:tä on kynsillä kaksi kerrosta. Teippailin Teismomin kynsivinyyleillä selvät rajat ja olin tyytyväinen. Itse riennoissa en ole kuvannut kynsiä edes puhelimella (..!), mutta saattavatpa ne komeilla jatkossa Tahkon Oktoberfestien mainoksissa, sillä tapahtuman kuvaaja kävi ottamassa kynsistä pitkän session kuvia. Iso kiitos emännälle, mikäli tätä luet ;) Ensi vuonna uudelleen ja dirndl-mekot päälle?

Näitä kuvia katsoessa tosin tyytyväisyys omaan kuvaussuoritukseen karisi juhittujen lakkojen lailla. Punoittavat kädet, seitin ohut vapina kuvatessa ja ei jalustaa, mihin laittaa kamera käsien vatkaamisen estämiseksi. Just näin tätä EI tehdä. Siksi olin aluksi hyvin vakuuttunut siitä, että tuo ylempi kuva riittää kertomaan kaiken olennaisen. Mutta menköön nyt tämäkin. Näitä kuvia kun ei ole otettu kovinkaan monta, joten vaihtoehdot olivat vähissä.



Mutta jösses, että oli mukavaa.
Trink, trink, Brüderlein trink....

* saatu testattavaksi blogiyhteistyön kautta maahantuojalta

2 kommenttia:

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!