6.12.2014

Supisuomalaista

Hyvää Itsenäisyyspäivää arvon lukijat.

Blogi on ollut pitkään hiljainen useastakin syystä. Työtehtävät ovat riepottaneet minua pitkin poikin, lasten treenejä on kolmena iltana viikossa ja siinä sivussa päätin vielä aloittaa henkilöstöjohtamisen opinnot työn ohessa. Jollain siellä jo ehti käydä mielessä, että millä ajalla.. tiedän. Ajatus noista opinnoista on kytenyt tovin, mutta realisoitumishetkellä päätös olikin todella nopea. Yllä mainittujen kiireiden takia olen ollut jäätävän laiska koristelemaan kynsiäni, joten kuvattavaa ei ole syntynyt. Eikä tämä kylmä ilma myöskään annan minun pitää pitkiä kynsiäni, vaan jatkuvasti joku kynnenkulma sanoo naps. Valmiita kuvia tosin olisi tuhottomasti, mutta niiden käsittely ja blogiin asti saaminen on tuntunut toisinaan ylitsepääsemättömän työläältä, kun viikot vilisevät silmien ohi. Harmittavaa, kun kuitenkin pidän tästä blogista sekä eritoten teistä siellä ruutujen toisella puolella. Tuntuu, että pitäisi ehtiä ihan teidän vuoksenne...

Mutta surkuttelut sikseen, materiaalia syntyy tänne siinä tahdissa kuin nyt on mahdollisuuksia tuottaa. Ymmärtäkää siis, jos joka viikko ei ole uutta luettavaa. Olen todennäköisesti nenä kirjassa, sählyturnauksessa tai valmistautumassa taas vuoden kiireisimpään aikaan töissä. Tämän päivän kynnet ovat ihan parasta aikaa kynsillä, jätin kaikki muut kuvatut odottamaan vuoroaan, sillä näille on tärkeää päästä blogiin juuri tänään. 6.12. itsenäisyyspäiväkynnet vuosimallia 2014, olkaa hyvä:



Kynsillä on runsas kattaus lakkoja, jotka on helpointa esitellä kynsi kerrallaan. 
Etusormi:
pohjalla Lumenen Blue Star
liukuna OPIn Austin-tatious Turquoise sekä Severinan 3D Polish 313 (vaalea sininen)

Keskisormi:
Gina Tricot valkoinen
Kiko 294 Indigo
Severina 3D Polish 313

Nimetön:
luottovalkoinen, GT
Essie Pure Pearlfection
Peggy Sage strassi

Pikkurilli:
Kure Bazaar Stone Wash
Kone Helsinki U25
GinaTricot valkoinen

Teippaukset on tehty Teismomin kynsivinyyleillä ja hopeiset koristelut ColorClubin Art Club-lakalla Solid Silver. Kaunis kyyneleenmuotoinen strassi on saatu Peggy Sage lakka- ja koristemerkin kohtalaisen tuoreelta maahantuojalta Meikit Heavenilta. Kiitos Marke! Jos olette samanlaisia mattimyöhäisiä kuin minä noiden joululahjojen kanssa ja vielä mietitte mitä ostaisitte joululahjaksi miekkoselle tai hyvälle ystävälle, käykää ihmeessä kurkkaamassa tuolta Meikit Heavenin nettikaupasta. Miehillekin on omat tuotteensa.




Lumisadetta juhlavaan päivään!


10 kommenttia:

  1. Wautsi! Ihan mahtavan näköset lakkaukset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Roosa! Tykkään näistä itsekin tosi paljon :)

      Poista
  2. Ihan ymmärrettävää, että postaustahti laskee tuossa tilanteessa, ei hätää :) kiva kuitenkin välillä sustakin kuulla, ihanat kynnet meinaan! :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten mukavalta tuntui kuulla tuo, Nena Sofia 💙
      Täällä ollaan ja hengitetään edelleen, mutta elämä vaatii repeämistä muihinkin tilanteisiin. ONNEKSI te olette ymmärtäväisiä, tuntuu hyvältä kuulla se, ettei ihan jokainen hylkää blogiani pienen hiljaisuuden vuoksi.

      Poista
  3. Nää on kauniit... <3
    Tsemppiä kiireiden kanssa! Kyllä me jaksetaan oottaa postauksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sylillinen kiitosta Katarooma. Mukavaa, että jaksatte odottaa ja kyllä ne kiireet välillä helpottaa ja pakko on toisaalta joskus ottaa itselleenkin sitä omaa aikaa. Silloin syöksyn lakkalaatikolle ja hypistelen ihania lakkoja - ja ehkä sujautan jotain vaativampaa kynsillekin!

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!