8.12.2014

Termo 162

Tirkistelykuva "Behind the Scenes" näiden kynsien teosta oli Instassa jo ties miten kauan aikaa sitten. Viimein valmiit tuotokset näytille, lakkana Dance Legendin väriä vaihtava termolakka numero 162.


                                     lämmin                                                                            kylmä



Lakka on kynnen lämpimällä osalla kauniin aniliininpunainen, lämpimimmillään jopa vähän fuksiaan taittava. Kynnen kärjet muuttuvat nopeasti viileämpinä todella tyylikkään violeteiksi. Pullossa lakka on sinivioletti, karhunvatukkamainen. Kynsille niin selkeä sinisyys ei lämmönjohtamisen vuoksi nouse, ellei kylmässä käsiään näillä keleillä tarkoituksella jäähdyttele :)



Liukuvärjäys syntyy itsestään - ai kun helppoa! Oikeanpuoleisessa kuvassa yllä olen jo vähän kikkaillut lämpimällä ja kylmällä vedellä, että olen saanut värit koko kynsiin samaan aikaan.


Vielä pienet sävyyn sopivat kukkadecalit ja tyttömäistä Essencen Party Princess glitteriä päälle. Valmista on! Vai meninkö jo vähän liiallisuuksiin...?


  

Olettehan huomanneet MiNailsin asiakastilin luoneille olevat joulukalenteritarjoukset, josta voi kätevästi kerätä koko kuun ajan tarjouksia koriin ja viimeisen tuotteen kohdalla vasta valita postituksen ;) ?

5 kommenttia:

  1. Ihanan voimakas termoefekti tässä lakassa, ja kauniit koristukset kehitit sille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin myös tämän termon värisävyistä yhdessä, onnistunut kombo.
      Koristeluissa sattui löytymään passelit kukkaset, tuosta yltiöglitteristä en ole ihan niin varma .. :D

      Poista
  2. Molemmat lakan sävyt on kyllä kauniit! Termolakat saa kaikissa pikkulapsen esiin:)

    VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!