24.3.2015

Delush Polish Lovestruck with wings

Kauniin aurinkoista jo ulkona, eikö totta? Ihana nauttia auringonsäteiden lämmittävästä tunteesta kasvoilla, kun sulkee silmät. Jotenkin tästä keväästä tuli mieleeni tarkastella MoYou Londonin Rebel-laattaa taas tarkemmalla silmällä, sillä siinä on lukuisia mielenkiintoisia leimauskohtia, joita en ollut vielä testannut.

Tässä seuraavassa laatasta kynsille ovat päässeet siipikuviot. Lakka ja leima oli sen verran kiva, etten millään osannut rajata kuvista parhaimpia otoksia pois, joten kunnollinen kuvakollaasi seuraavassa:


Pohjalla Delush Polishin aniliininpunainen Lovestruck. Lakassa on hillittyä violettia mikroglitteriä ja vähän enemmän ääntään korottavaa kultaista, aavistuksen suurempaa hexglitteriä. Mielettömän kiva levittyvyys ja peittävyys, mikä saa allekirjoittaneen tyrmistymään siitä, että miksiköhän olen hillonnut tätä lakkaa käsitykseni ja laskelmieni mukaan lakkaamattomissa vähintään vuoden verran?? Ansaitsee kyllä tulla viimein näytille.Leimaukset on tehty Lancômen metallinhohtovioletilla lakalla, joka on vain koruttomasti numeroitu 117:ksi. Kaunis ja vienosti leimaava lakka, sopi juuri ajatukseeni hennosta siiven näkyvyydestä. En tavoitellutkaan julmettua kontrastia pohjalakassa olevaan violettiin.


Päätin vielä matata kynnet, johon käytin DanceLegendin mattalakkaa. Muutamaa mattalakkaa olen kokeillut ja tämä toimii mielestäni minulla olevista parhaiten.
Ei lainkaan rebel, mutta tykkäsitkö?

4 kommenttia:

 1. Tykkäsin kovasti! Ihanan hennot siipikynnet, sävytkin on kauniit vaikken itse pinkkejä pahemmin osaakaan käyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau, kiitos Nena Sofia :) Minulta noita punaisia ja pinkkejä sävyjä tuntuu löytyvän ihan yllin kyllin... :D

   Poista
 2. Todella kauniit! Räväkät, mutta herkät :)

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!