27.3.2015

Kosteuta hiuksia talven jälkeen - testissä: Cutrin MOISTURiSM

Jos et ehtinyt lukaista edellistä Cutrinin WINTERiSM postausta ja tukkasi harottaa kuivana kuin leijonanharja talven jäljiltä, pysähdy hetkeksi tämän postauksen ääreen. Jos et ole yllämainituissa ongelmissa lukutuokio saattaa silti olla antoisa.
Moisturismin syväkosteuttava sampoo jättää silkkisen tunteen hiuksiin. Aito mustikansiemenöljy sekä tuotteiden sisältämä sokeriyhdiste, Pentavitin, auttaa palauttamaan talven jäljiltä hiusten ja hiuspohjan kosteustasapainon sekä ravitsee hiusta sisältäpäin. Pipojen ja pakkasten jälkeen kosteutus tuntuu ainakin itsestäni oikein tervetulleelta. Tämä sopii myös kiharille ja taipuisille hiuksille.


Hoitoaine jättää hiukset kevyiksi ja parantaa hiusten kammattavuutta. Kiiltoakin tuntuu olevan, vai lieneekö syy ulkona paistavan auringon ;) Kosteuttava ainesosa pentavitin toimii näissä poishuudeltavissa tuotteissa; hiukseni eivät harota ja leiju aivan mahdottomasti, vaikka sää onkin kevättalvisen kuiva. Hoitoaine pyyhekuiviin hiuksiin, saunaan ja anna hiustesi ja itsesi nauttia 1-3 minuuttia. Minulla meni kyllä saunan lauteilla nauttiessa pidempään, mutta mitäs tuosta, vaikutus on ainakin taattu.

Koko: sampoo 300ml, hoitoaine 200ml

Hinta: 13,90e Sokoksen verkkokaupassa
Saatavuus: kampaamoista, Emotioneista sekä Sokoksista + verkkokaupasta, tai kurkkaa täältä
Plussa: Kotimaisuudesta lisäpisteet - tehty Suomessa




Sarjassa on lisäksi tehohoito (näihin tehohoitoihin minä sekoan jostain syystä aina..!) sekä syväkosteuttava suihke. Hmm, ei kokemuksia näistä, mutta olisikohan tuosta suihkeesta haastajaksi suosikilleni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!