9.4.2015

Sininen uni(kko)

Tätä ei missään nimessä saisi sanoa ääneen. 
Parit omasta mielestä onnistuneet lakkaukset ja koristelut - peräjälkeen. No niin sanottu on.

Kirjoittaessani tiedän, että nyt sitten niitetään satoa tästä hehkutuksesta, kun seuraavan kerran istuudun lakkauspöydän ääreen :) Mutta ei huolehdita siitä nyt, vaan katsellaan näitä kivoja kuvia. 


Pohjalakkana Peggy Sagen Stella*. Pari - kolme kerrosta tuottaa peittävän lopputuloksen ja lakassa on kaunis laventelinsininen sävy. Pullo ei juuri kauneudellaan houkuta, mutta eihän se lakan vika ole. Ja korkki ei tiukalle käännettynä ole suorassa neliöpulloon nähden, mikä hieman saattaa ärsyttää tarkkuuteen taipuvaisia, kuten allekirjoittanut.. Kuvissa korkki oli tarkoituksella jätettävä siis vähän löysälle hetkeksi, että sain mielenrauhan :) Etusormessa koristeluna Sally Hansenin viime vuoden puolella julkaistu Xtreme Wear glitterlakka Mind Your Manors*, jossa on sinisiä, vihreitä ja kuparinvärisiä hitulariekaleita kirkkaassa pohjalakassa. MYM levittyy helposti, eikä hituloita tarvitse juurikaan asetella. Niitä myös tulee pullosta kerralla riittävästi kalastelematta. Monikulmaiset hitulat olivat vähän jännityksen paikka, lähinnä siinä miten ne asettuvat kynnelle ja nousevatko niiden kulmat. Vain muutama kulmanousu, joka on mielestäni aika hyvin. Laitoin varalta pari kerrosta päällyslakkaa, ettei tekisi mieli heti rapsutellakaan...



MoYou Londonin Pro Collection XL laatassa 11 on hyvin paljon meikäläisten Marimekon unikkokuosia muistuttava leima. Stellan kanssa samaan värimaailmaan istui Kure Bazaarin siniharmaa creme Hipster*, jonka vanhempi serkku Stone Wash* on ollut leimaushommissa, joten uskalsin kokeilla Hipsteriä samaan tehtävään. Hieman kuvioihin jäi paljaita kohtia, mutta ei niin pahasti, etteikö näillä olisi pärjännyt. Hipster ei ehkä kuitenkaan ole parhaimmillaan leimauksessa, yritän muistaa tämän jatkossa. Lopuksi vielä unikoiden keskelle dotting toolilla pisteet Sally Hansenin mustalla mattalakalla Chain Mail* samasta kokoelmasta kuin MYM ja päällyslakaksi muihin kynsiin HK Girlin pikakuivattajaa, etusormiin kulmahituloiden kestävyyden vuoksi Seche Vite.






Onko teillä kokemuksia Kure Bazaarin lakoista tai Peggy Sagesta, leimauksessa tai muuten ?

* Tuotteet on saatu testattavaksi blogiyhteistyön kautta Berneriltä, MeikitHeavenilta ja Ecobeauty'ltä.

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Että ihan unelmaihanat <3 - mykistelrn täällä teidän hehkutukselle :)
      Nöyränä kiittelen.

      Poista
  2. Tosi kauniit, ja yllä oleva "unelmaihanat" on just oiva ilmaus näistä sinisistä söpöyksistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Söpöykset sattuivat mallikkaasti kohdilleen, kiitän ja kumarran :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Mä olin yllättynyt itsekin, miten tykästyin näihin! Sininen ei normisti niin vahvasti iske, mut tässä tuntui toimivan mallikkaasti :)

      Poista
  4. Onpas nättiä ja harmonista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitti Sissi :)
      Välillä tällaisia rauhallisiakin kynsiä, että pääsee sit reuhaamaan taas fuksian ja mustan kanssa :D

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!