24.8.2015

Koristelutapa: reverse stamping eli leimadecalit

Näistä kynsistä on taasen aikaa. Kuvaushetkellä ollaan nimittäin ehkä pääsiäisessä, kevään viileä valo tulvii ikkunoista eikä kesän lämpimistä (josko niitä nyt on ollutkaan..) ei ollut vielä tietoakaan.

Koristelutyyleistä reverse stamping eli suomeksi leimadecalit ovat olleet jo tovin kynsibloggaajien harrasteena. Kyseisessä koristelutyylissä leima nostetaan leimatyynyyn, mutta koristellaankin eri värein se jo siinä paikallaan ollessa.  Annetaan kuivaa stamperiin ja päällystetään päällyslakalla, jolloin kuvan voi nostaa kynnelle helposti. Kynnelläoleva kynsilakka kannattaa olla tuoretta tai edes nihkeää, että decali tarttuu paremmin. Lopuksi koko komeuden päälle vielä päällyslakka ja avot - hieno tuli! Kannattaa kuukkeloida tai katsella youtuben ihmeellisestä maailmasta ohjeita, jos tuntuu että lisäselvitykset ovat tarpeen. Mukavaa tämä kyllä oli, tässä on ihkaensimmäiset tuotokseni:


Näin siis lähdettiin käyntiin, kuvan reunat luonnollisesti repsottaa vielä tässä vaiheessa, mutta halusin ottaa teille jo kuvan siitä, miten leimadecali on tosi helppo laittaa paikalleen. Kynsilakanpoistoaine tai suora asetoni kyllä hoitaa repsotukset siistiksi.
MoYou Londonin laatta Pro XL 12 jälleen käytössä, siinä on niin hurjasti ihania kukkakuvioita. Lakkoina OPIn Where Did Suzi's Man-go?, I Just Can't Cope-acabana, Live.Love.Carnaval, Don't Mess With OPI sekä You Are So Outta Lime!. Pohjalla Essien Sugar Daddy, minulle se paras ranskislakka. Leima on tehty Konadin mustalla, johon lakkoja on maalattu pienellä sudilla.Lopuksi vielä niitit Born Pretty Storelta, jolloin olin varsin tyytyväinen silloisiin kevätkynsiini. Ja mikä jottei nämä voisi laittaa nyt kesällä uudemman kerran kynsille, ovat sen verran herkut.Oletteko kokeilleet näitä leimadecaleita?

10 kommenttia:

 1. Uu, on kyllä ihanan pirteät kevätkynnet ja pääsiäiseen passaavat! Mikä ettei kävisi nyrki kynsille ja vaikka hieman eri väreillä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsiäiseen nämä minustakin sopivat vallan mainiosti. Väriä vaihtamalla saa vaikka kuinka erilaisia versioita :)

   Poista
 2. Vautsi, tosi kaunis lakkaus! Värit on mun mielestä aivan ihanat, pehmoisen kesäiset :) ♥

  VastaaPoista
 3. Upea tuo sun leimadecali :) ja ihanan kesäiset värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kumarrus! Decalin teko oli yllättävänkin helppoa, luulin vaikeammaksikin :)

   Poista
 4. Ihanat! Tosi upee toi nimetön :)

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!