15.12.2015

Ctrl+Alt+Del

Pitkään maltoin jemmata tätä postausta luonnoksissa, mutta tänään se pääsee eetteriin. Pullojen käyttöaste on vajunut jo näistä otoksista reilusti, joten tuotetestaus on täällä päässä mieltynyt saamiinsa lahjuksiin, kiitos vain kovasti CesarsShop! Kyseessä on siis kulttimaineeseen noussut nestemäinen lateksi, jota suolletaan markkinoille lukuisien toimittajien tuuteista. Nestemäisissä latekseissa on yleensä yksi harmillinen ja varsin selkeästi huomattavissa oleva huono puoli: ne haisevat kuolemalle. Tai ainakin todella pahalle :)


Mutta eläpä mittään. Tämä Glisten&Glow'n mahtavalla sanaleikillä varustettu Ctrl+Alt+Del (juu, osuu ja uppoaa) ei haise, se suorastaan tuoksuu! Ja hyvälle tuoksuukin, nimittäin ehta bubblegum -purkkatuoksu leijailee pullon sisältöä levitettäessä. Ei paha, sanon minä. Ja kuka keksi värjätä lateksin vielä vaaleanpunaiseksi? Tuote on niin söpis, että se on ihana jo ihan pullossa ollessaankin. Ja sitten siihen käyttöön.

Pullossa on jämäkkä suti, jolla vaaleanpunainen lateksi levitetään kynsinauhoille kuin lakkaa kuunaan. Lateksi kuivuu nopeasti ja levityskohdan näkee selkeästi vaaleanpunaisen värin ansiosta. Ei tarvitse sihdata ja miettiä tuliko tuotetta nyt riittävän pitkälle ja valuiko se jo kynnelle asti. Ai mihin tätä voi käyttää? No varmasti suurin käyttökohde ovat erilaiset leimaukset ja marmoroinnit, koska niiden kanssa pelatessa nyt vaan tuppaa rapatessa roiskumaan. Erityisesti painotan marmorointia, mutta leimauksessakin tämä tuote on ihan yltiökätevä.


Kun lateksi on kuivunut, voidaan suorittaa haluttuja koristeluoperaatioita,
 tässä kuvaussessiossa siis leimausta. Leima kynnelle ja seuraavan sormen kimppuun.


Tässä näkyy selkeämmin jo lateksin etu. Leimaa on tullut kynsinauhoille ja sormien ympärille, 
mutta ei huolta, koska lateksi kerää kaikki lakat itseensä.


Näin.


Ja sitten päästään kivoimpaan vaiheeseen eli lateksin poistoon. Lateksi lähtee todella helposti kynsirajasta pinseteillä. Ota aivan reunasta kiinni ja vedä pikkuhiljaa kynnen mukaisesti lateksia pois. Voit siirtää pinsettien otetta lähemmäs irrotettavaa kohtaa, jos tuntuu olevan tarvetta. Ihan kiepautusliikkeellä lateksi kyllä useimmiten lähtee mukisematta pois ja ...


...lopputulos on tällainen. Etusormeen on jäänyt pieniä siivottavia, mutta ei läheskään yhtä työlästä, kuin olisi ollut ilman tätä jokalakkaajan pikkuapuria.



Kun lakkaus on saatu valmiiksi ja kiinnitetty päällyslakalla, voi vielä hölvätä kynsinauhoihin yhtä herkulliselta tuoksuvaa samaisen sarjan kynsinauhaöljyä. Jos siis ehtii. Näin talvella suosittelen, että ehdit. Muuten luistaminen näkyy hetimiten kuivuvina kynsinauhoina, liuskottuvina ja poikkinapsahtelevina kynsinä sekä ärräpäiden purkautumisena kanssakuulijoiden korville. Ei hyvä.

Lakkoina Color Clubin Sidewalk Psychic ja leimana Zoyan Cinnamon. Leima on MoYou Londonin Pro Collection XL sarjan laatasta nro 11 ja kynnet on nähty paremmin täällä.

2 kommenttia:

  1. Glistenin lateksisuoja on niin hyvä! Säästää hermoja marmoroinnin jälkeen tai jos leimaa mustalla isoja kuvioita. Silloin mustaa leimauslakkaa menee paljon kynnen sivuille ja se on inhottava siivota :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täyttä totta! Selkeästi tiedät parhaimmat hermojensäästökeinot :)

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!