24.3.2016

Pintakiiltoa aamuvalossa

Haaleanvaaleaa kevätpäivää.
Aamun valoisuus lisääntyy ja päivässä on valoisia tunteja jo roppakaupalla. Huikeaa mielenpiristystä ainakin minulle. Kuinka horjahteleva aasinsilta tämänpäiväisiin kynsiin :) Testattavaksi saamassani Rimmelin Love Glitter sarjassa oli yksi ruusukullan pääsävyinen topperi, jossa on erivärisiä hituloita. Lakka on nimeltään Tinsel Toes*, pintakiiltovarpaat. Se, kuten muutkin sarjan topperit, on kirkaspohjainen, joten se sopii helposti värilakan päälle värjäämättä sitä. Hitulaa on runsaasti ja sitä tulee sutiin hyvä määrä. En ole aivan varma, olenko minä suorista linjoista pitävä ihminen samalla aaltopituudella erikokoisten, -väristen ja -muotoisten glitterhituloiden kanssa, mutta pienissä määrissä kuljemme samaa latua.


Palataksemme puujalalta maistuvaan aasinsiltaan, seuraavassa kuvassa näkyy hakemani aamun valo. Lumenen lakka Fresh Morning - Aamuvaloa, on mukavan peittävä creme, joka levittyy kauniisti. Värinä vanhahtava roosa oli mitä sointuvin Tinsel Toesin ruusukultaisille hipuille. Pidän Aamuvalon viileästä nudesävystä tosi paljon, onneksi kotiutin sen joskus ihan päähänpistosta. Lumene uudisti nämä Gel Effect lakat tänä keväänä, ja sarjaan jäi 10 vanhaa sävyä saaden rinnalleen 14 uutta, herkullista kaveria. Aamuvaloa ei saanut kiinnitystä jatkoon, joten tätä löytynee enää ale-laareista. Mutta eipä hätää, sarjaan on tullut uusi, kaunis sävy Teeruusu, joka on lähes samansävyinen.





Muissa kynsissä on hohtava Gina Tricotin Silver/Purple. Nimi ei voisi juuri olla kuvaavampi, lakka on purppurainen hopeaa sisältävä, hyvin peittävä shimmer. Kaksi vaivatonta kerrosta molempia lakkoja ja vinyyleillä tehdyt rajaukset glitterpäällyslakkaa varten.





Kuinkas upposi, tykkäättekö te näistä hitulaglittereistä?

* Tuote on saatu testattavaksi maahantuojalta blogiyhteistyön kautta.

2 kommenttia:

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!