23.7.2014

Firecracker

3. heinäkuuta 2014.

Katson, kun vesi valuu pitkin ikkunaruutua ja ukkospilvet nousevat metsänrajan takaa. Kiroan mielessäni tätä "kesää", joka on ollut kaikkea muuta kuin kesäinen tähän saakka. FB-päivityksessä kuittaan tylysti
"Juuri oikea sää nauttia valtava mukillinen glögiä ja nauttia kirjasta. Heinäkuussa."
Olen jo aikeissa nostaa kirjan käteeni, kun tajuan kynsien vaativan huomiotaan aivan samalla lailla kuin kirjakin. Siispä kynsipuuhiin - glögilasin kanssa!


Sen verran paljon sapetti tuo kylmä ja märkä keli, että tein kiusallanikin kesän lämpöä pursuavat kynnet.


Keltaisena OPIn  I Just can't Cope-acabana (ihana piristäjä!), etusormen oranssi on Kure Bazaarin Urban 14 ja lohenpunainen löytyi IsaDoran South Beach'ista.


Nimettömään keltaisen päälle testasin New Yorkin tuliaistani, Formula X:n Firecrackeria. Firecrackerissa on ties kuinka montaa erikokoista oranssia höttöä ja hexiä. Yksi ainoa värisävy rauhoittaa lakkaa ja sitä oli erittäin helppo levittää, vaikka isompia koristeita saakin vähän kalastella. Pullossa on erillinen suojakorkki ja allaolevasta korkista saa kivasti kiinni.


23. heinäkuuta 2014.

Alkukuun kylmyys on ihanasti tiessään  ja voin nauttia näistä luonnoksissa roikkuneista kynsistä jo ihan eri tunnelmassa. Ai tätä lomallaolon autuutta !


4 kommenttia:

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!