10.7.2014

Loput New Yorkin tuliaiset

Ensimmäisessä tuliaiserässä vilautin silmämeikit, mutta muut ostokset ovat jääneet kokonaan kertomatta! Korjataan tilanne ja leväytetään ne esille hetimiten:



Victoria's Secretiltä kotiutin kosmetiikan osalta vain pari tuotetta. Ihanaksi tuotteeksi osoittautui Rockin' Body -vartalopuuteri, joka kimaltaa täydellisesti. Ei glitterinen vaan tyylikkään hohtava pienellä aurinkopuuterin sävyllä varustettuna. Harmillista todeta jo nyt, että purkki on armottomasti liian pieni käyttöhaluilleni. Toinen VS:n tuote on hopeisessa hylsyssä oleva Very Voluptuous Lip Plumper Extreme - väritön huulikiilto, joka lupaa turvottaa huulista hyvä ettei Angelina Jolie-maiset pusuttimet. Tarinankertojan suodatin taas päälle, sillä tokikaan sellaisia huulia ei millään kiillolla aikaansaada, mutta kyllä tämä kihelmöi huulilla ja antaa turpeammat huulet sekä kostean ulkomuodon. Aiemmin olen omistanut pelkän "perus-Plumperin", nyt testasin tuota Extremeä, kun sellainen oli hyllyyn tullut. Mene näistä nyt sanomaan eroa, en kyllä huomaa huulissani mitään extremeä. Märännäköinen kiilto kestää kohtuullisen kauan huulilla ja hylsyn päästä kääntämällä pensselistä on helppo lisätä kiiltoa tarpeen vaatiessa.

Urban Decay'n B6-vitamiinia sisältävä B6 Vitamin-Infused Complexion Prep Spray monikäyttösuihke imee rasvaisuutta iholta, pienentää ihohuokosia sekä vähentää punaisuutta. Sitä voi suihkutella ihotyypistä riippumatta mihin aikaan päivästä tahansa; aamulla antaen vitamiiniboostia ennen meikkiä, päivällä meikin päälle raikastamaan (silottaa meikkipohjan huomaamattomammaksi) tai illalla ennen hoitovoiteita. Tämä on pieni 15 ml:n pullo, mutta tuntuu yllättävän tarpeelliselta. Hauska, hedelmäinen tuoksu. Hmm..



BareMineralsilta kaksi luomiväriä Mint (ylempi) ja Gold & Blue. Ei vielä käyttökokemuksia. 

Benefitin Stay Flawless 15-hour Primer osui käteeni sattumalta, mutta halusin napata sen testiin, koska en ollut aiemmin omistanut tätä primeria. Toimii todella hyvin, jättää ihon tasaiseksi ja kestää kyllä mukisematta pitkänkin työpäivän. Wow. Ainoa miinus siitä, että hylsystä pyöritettävä massa oli pahkeinen katkennut tuubin sisälle jo hetialkuunsa ja pohjusteen ulossaannissa saa käyttää lähes yliluonnollisia kykyjä. Reklamaatio on kyllä jo matkalla, katsotaan kuinka käy.



Cliniquen meikinpoistoaine Take the day off toimii niin hyvin, että tämä on siirtynyt aktiivipurkkien joukkoon, vaikkei pullon koko ole kuin 50 ml. Uutta täytynee alkaa katselemaan pinnan vajotessa kriittisille korkeuksille. Poistaa silmämeikin hyvin ja huulipunallekin on petollisen tehokas.

MAC-ostokset postauksen viimeisinä uunista ulos. Ehkä olin yltiöoptimistinen tästä Suomen kesästä, kun ostin aurinkosuojakertoimella 50 olevaa primeria kasvoille. Levittyvyys ja imeytyvyys tuli testattua heti, mutta ei tätä juurikaan ollut tarvinnut (valitettavasti) sivellä kasvoille näillä kulmilla  - ennen tätä viikkoa! Nytpä pääseekin primeri testiin kiiltelyyn taipuvaisella ihollani kuumien päivien aikana. Mitenköhän tuo tuleva Ilosaarirock pistää testiolosuhteita koville..? Sehän nähdään.
Alluring Aqua -kokoelman tuotteet oli juuri pari päivää ennen New Yorkiin saapumistamme julkaistu Yhdysvalloissa. Sarjasta hankin ihanan Aphrodite's Shell Extra dimension bronzer -aurinkopuuterin, josta tarkempaa kuvausta tulossa erillisessä postauksessa.

Löytyykö teillä näitä tai mikä tuntui nousevan suosikiksenne?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!