5.1.2015

Loppuvuoden Purkinpohjat

Näitä purkkeja ja purnukoita on rakkauvella hillottu nurkissa, että saisin ne kuvatuksi. Samalla olen tosin helpottanut itseäni nakkailemalla vaan uusia tyhjentyneitä toisten jatkoksi ja luottanut hullun tuuriin siinä, että saan kuvattua nämä vielä ennen kuin vuosi vaihtuu. Jep, tehtävä suoritettu! Kuvaussessio tehty 31.12.2014.

Tässä siis laajana koosteena loppuvuoden 2014 Purkinpohjat, olkaa hyvä:


Joukossa on hurjasti jo esiteltyjä tuotteita, joten mielenkiinnon vuoksi skippaan ne yli ja totean, että edellisiin osioihin voi tutustua Purkinpohjat-tunnisteen takaa. Bonacuren Moisturekickiäkin kaksin kappalein.. :)
DKNY:n suosikkituoksuani tyhjeni taas yksi pieni pullo. Rakastan edelleen tätä Puren vaniljaista tuoksua. Loppuvuoden matkustuspäiväni näkyvät myös matkakokoisten tuotteiden käytössä niin hyväksi osoittautunutta hiuslakkaa kuin hammastahnaakin myöten. Blistexin huulivoide on oikeastaan ainoa huulirasva, jota käytän ja sitäkin erittäin epäsäännöllisesti. Jostain hotellista olin turistellut tyhjäksi myös valkoiset thisworksin putelit sekä jaloilla käytössäolleen Doven todella tuhdin vartalorasvan. Tigin BedHead Urban Anti+dotes Resurrection sampoo on myös tyhjentynyt pumppupullossaan, hoitsikka taitaa vedellä ihan viimehenkosiaan. Tykkäsin sampoosta, erityisesti sen vaahtoutuvuudesta. Olen jotenkin sen sorttinen ihminen, että koen runsaan vaahdon pesevän paremmin sampoissa.

Kynsiosaston tyhjennyksessä olivat Xtran kynsilakanpoistoaineen loputtua kaapinpohjalla asustellut Perfect10:n poistoaine, joka kyllä teki sen mitä pitää, mutta ei saa jalansijaa jatkuvassa käytössä. Essencen kynsiliimaa on availtu kovakouraisesti, kuten korkin vääntöjäljistä näkyy. Lopulta purkki jumittui lopullisesti kiinni. Sally Hansenin VitaSurgen viimeisetkin pisarat kallistelin onnellisena tyhjäksi, onneksi tätä on jo uusi pullo hyllyllä. Kynsinauhaöljy, joka on saatu Kynsisirkuksen Kaisalta, tyhjeni pitkä aika sitten ja oli hyvin imeytyvää ja ravinteikasta. Sunsilkin kuivasampoo on perustasoinen, ei oikein nostattanut tunteita puolesta eikä vastaan. En ole ostanut uutta, vaan jatkan Klippoteketillä ja Batistella.Ja sitten nämä arkistojen aarteet. The Body Shopin Re-texturising peel -naamio on ehkä joskus ollut käyttökelpoinen, mutta armias taivas miten tällainen löytyi vielä jostakin jemmalaatikon pimeimmästä nurkasta?!?! Naamio on alkanut elää omaa elämäänsä ja yrittää selkeästi päästä tiukan kuoren vankeudesta vapaaksi pullistamalla itseään. Ei, en edes avannut. 

Ja sitten toinen vuosituhannen toiselta puolelta oleva tuote samaisen organisaation tuotevalikoimasta. Tea tree oil facial wash on ihan varmasti ollut hyvä tuote murrosikäiselle naamalleni, mutta miksiköhän olen halunnut jemmata viimeisen sentin ainetta myöhempää käyttöä varten? Ilmeisesti hätävaraksi, muutakaan selitystä en keksi. 
Weledan Birch Body Scrubista olen tarinoinut tarkemmin jo täällä, käy kurkkaamassa. Bare footin jalkarasva oli ihanan paksua, mutta hyvin imeytyvää; voisin ostaa lisääkin. Dermosilin Baby Extra voide lienee hankittu lasten ollessa baby-ikäisiä, parasta ennen -kohdassa lukee 02-2010... Tuote on ollut hajustamaton, enkä uskaltautunut avaamaan korkkia uuden aromin toivossa. Lumenen kosteuttavan päivävoiteen loput sivelin kaulalleni, tämäkin jämä on roikkunut "kakkosvarastossa" ennen kuin toin sen päättäväisesti käytettäväksi. Hyvää ainetta ja jotenkin unettava tuoksumielleyhtymä, koska laitoin sitä aina iltaisin. Toinen Lumenen tyhjentynyt tuote on ihana Arctic Aqua Moisture Booster eli kosteuttava tehohoito. Se lupaa tasoittaa pintakuivuudesta johtuvia pieniä juonteita ja saa tosiaan ihon tuntumaan silkkisen sileältä. 30 lm:n tuubi kuluu liian nopeasti loppuun, sillä käytin tätä päivävoiteen asemasta. Olen käyttänyt useamman tuubin ja ostan varmasti vielä jatkossakin. Ihanan geelimäistä ja kosteuttavaa.

Rykelmä vanhoja meikkejä, joista muistikuvat sijoittuvat monen osalta huuruiseen opiskeluaikaan. Lumenen ripsivärit on ostettu tällä vuosituhannella, jopa viimeisen vuoden aikaan. Perusvärejä, mutta eivät nostaneet töppöripsiäni kovinkaan taivaisiin. Ohut värikerros ja siisti levittyvyys. H&M:n luomiväripaletti oli muutoin kaluttu tyhjäksi, vain helmiäisvalkoinen oli jäänyt. Pystyn elämään ilman tätä likityhjää palettia, joten eikun roskiin. Glam Shine huulikiillosta on muistikuvia opiskeluajalta, käyttökertoja sen jälkeen nolla.

Näin tyhjenivät viime vuoden viimeiset purkit. Jatkoa seurannee :)

4 kommenttia:

 1. Nämä muiden merkinnät loppuneista tuotteista on aina yhtä kiinnostavia mun uteliaalle sielulle! Itse en tälläsiä koskaan saisi aikaan, mä käytän niin vähän kaikkea että ei viitsi yhtä tai kahta purnukkaa kuussa esitellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sittenhän tämä postaus on osunut ihan oikeisiin silmiin; tirkisteltäväksi ja joskus jollekin vinkiksi näitä tulee kirjoiteltua :)

   Poista
 2. Vaikuttava saavutus! Itsehän yritin tässä kerran syksyllä koota loppuneita mutta kyllästyin hommaan parissa viikossa ja nakkasin jo keräämäni pänikät roskiin. Ei vaan tee mieli kaivella vanhoja sen jälkeen, kun on jo kokenut tyhjentyneen tuotteen mukanaan tuoman ilon:D Näitä postauksia on kyllä tosi kiva lukea, joten kiva, että jotkut jaksavat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tosiaan on aika messevä setti, mutta onneksi kaikkea ei tosiaan oltu käytetty joulukuussa!
   Hörönauran täällä ajatukselle susta mesomassa päniköiden kanssa :D ja kyllä, noiden kuvaaminen ja kirjoitustyö tuntuu joskus vievän pidempään kuin pikkutarkimmankin lakkauksen teko ;)
   Mutta jatketaan, kun te kerran pidätte näistä - se on aina kiva ja kannustavaa kuulla!

   Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!