18.1.2015

Mattamustaa ja turkoosia

Sally Hansen julkaisi Suomessakin jonkin aika sitten Limited Editionina Create & Ornate -kokoelman lakkoja. Kokoelmassa on sekä mattalakkoja että hitulalakkoja, joita voi kivasti yhdistellä keskenään. Tämän päivän combossa vierailee mattamustaksi kuivuva Chain Mail* turkoosiin IsaDoran Paradise Greeniin yhdistettynä, joka on päällysetty nimettömässä Butter Londonin Henley Regatalla. Keskisormessa glittertopperina on Mavalan sinivihreä Magic Confetti, jonka glitter on Henleytä suurempaa ja selvästi vihreämpää.


Sain BornPretty Storesta testattavakseni oheiset palloniitit, joista kynnet saivat mukavan lisän. Pallojen koko tuli arvioitua turhan pikaisesti, sillä pienemmät olisivat olleet kivemmat, mutta näillä mennään. Glitterkynsien alla on IsaDoran Peel off -aluslakkaa*, joka on glitterlakkojen alla todella käytännöllinen. Hillitön hankaaminen asetonilla kuivattaa kynsien luonnollista öljyä ihan muutenkin, joten glitterien pitkä poistohauduttelu pahentaa kuivumista entisestään. Siksi poiskuorittava aluslakka on ihan must, jos yhtään enemmän omistat harakkapiirteitä ja valitset näitä ihania kimalluksia kynsillesi. Ja voihan sitä peel offia käyttää myös leimauksessa ja vesimarmoroinnissa.




Kylläpä iho on taas valkoista kuin broilerilla :) 
Kuka lähettää minut aurinkoon saamaan kaunista sävyä pintaan ja 
lataamaan D-vitamiinia aidosti auringosta eikä vain purkista? Anyone? 
Vapaaehtoisia odotetaan innolla :D





* Tuotteet on saatu testattavaksi maahantuojalta blogiyhteistyön kautta. 

6 kommenttia:

  1. Onpa ihanat lakkaukset! Mattamusta ja turkoosi sopii älyttömän hyvin yhteen! :) eikä nuo niititkään lakkausta pahenna, vaan itseasiassa on mun mielestä just hyvän kokosia sun kynsille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mukavista kommenteista Nena! Minustakin musta ja turkoosi ovat varsin näyttävä pari. Ja kauniisti sanottu noista niiteistä, itselle kun tuli pienen tarkastelun jälkeen vähän selllainen hmm-olo, että olisiko sittenkin pitänyt olla astetta pienemmät pallot :)

      Poista
  2. Ihanat kynnet. :) Kivoja palloniittejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mari!
      Palloniitit ovat kyllä hauskat ja minulla ainakin nuo hopeiset ja kultaiset ovat varmasti varmat valinnat :)

      Poista
  3. Kiva kontrasti tuon matan ja glitterin välillä :)

    VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!