14.2.2015

Hyvää Ystävänpäivää !

Hyvää Ystävänpäivää Ihanaiset!

Ääni hiljaisuudesta täällä. En ole kadonnut kokonaan, vaan keskittynyt valitettavan pahasti blogin kustannuksella muihin tärkeisiin asioihin. Sesonkituotteeni Teepee, alias The Tilinpäätös, on saatettu kunnialla hallituksen huomaan ja työn ohessa suorittamastani yliopiston opiskelusta ensimmäisestä kurssista nappasin nätin nelosen ja uusien kurssien tuotoksia täytyisi luoda jo kovaa vauhtia.

Näihin syihin vedoten anon teiltä rakkaat lukijat jälleen synninpäästöä; älkäätten hermostuko hiljaiseloon jota tällä hetkellä täällä vietetään. Kevään ja valoisuuden nostaessa päätään olen varmasti taas aktiivisempi täälläkin, ovathan monet urakat siihen mennessä taas taputeltu vähän pidemmälle.

Ystävänpäivän hemppiskynnet oli ihan pakko saada luotua. Tykkään hempeillä ystävänpäivänä ja muinakin päivinä - pieni prinsessa sisälläni rakastaa piirrellä sydämiä ja kynsilakoista selkeästi eniten minulla on punaisia kynsilakkoja. Niinpä toteutukseen pääsi Kikon aikuisempi ystävänpäiväväri 251 Peony Pink, tosiaan hyvin pionin sävyinen fuksianpunainen. Leimasin pikkurilliin ja nimettömään Pueenin Love Collection laatasta numero 41 sydämiä Dependin 223 hopealla ja Konadin mustalla. Näiden lisäksi kaipasin hieman rouheaa pintaa ja lakkasin IsaDoran Sugar Crush -kokoelman huikean hempeällä huurrevaahtokarkki-vaaleanpunaisella nimeltään Bon Bon*. Se sopi kivaksi lisäksi ja päätin korostaa toista tekstuurilakatuista kynsistä vielä OPIn DS Extravagancella ja edellämainitulla sydänleimalla.







Saako yli kolmivitonen vielä hempeillä tällä tavalla vai pitäisikö pitäytyä hillityissä kynsissä myös Ystävänpäivänä?



Ihanaa Ystävänpäivää kaikille teille Rakkaille Lukijoilleni!
Nauttikaa ystävistä ja rakkaista ympärillänne - ja sanokaa se ääneen.

* Tuote on saatu testattavaksi maahantuojalta blogiyhteistyön kautta. 

8 kommenttia:

  1. Ihanat noi leimaukset :) Musta kynsihempeilyllä ei ole ikärajaa. Ainakaan ystävänpäivänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Enail :) Ystävänpäivä ja kynnet ovat hempeilyvapaata aluetta, kiitos!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Sepä ihana kuulla Nanne! Mieltäni lämmittää, että kynnet olivat niin ihanaiset, että jätit kommentinkin :)
      Aurinkoa kevääseesi.

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!