25.7.2015

F.U.N Lacquer Summer 2015

Kesän yksi omasta mielestäni ihanimmista kokoelmista julkaistiin heinäkuussa F.U.N Lacquerilta. 
Holoa, blingiä ja kimallusta niistä pitäville!
Olin juuri julkaisulauantaina eräissä puutarhajuhlissa sekä vieraana että valokuvaushommissa, joten tiesin, että julkaisuhetki klo 18.30 voisi olla hieman haasteellinen haukkana vahtimiseen. Mutt eipä hätiä, ystävät ymmärtävät lakkahulluuden päälle tai ainakin hyväksyvät sen :) Ilmoitin juhien emännälle, että pakottava tarve on pian käsillä ja hipsin työhuoneeseen padini kanssa odottamaan. Sormet näppäimillä päivitin Cesar Shopin FUNien lakkasivua odottaen sydän pamppaillen Osta-nappien ilmestymistä.

Ja piinaavalta tuntuneen odotuksen jälkeen lakat vapautuivat myyntiin! Siinä ei paljoa ehtinyt kissaa sanoa, kun ostoskorissa nökötti ihanat kolme kaverusta sarjasta: sähkönsininen Blue Tears, poltettu oranssi Seductive Marmalade sekä salaa ystävälle tilattu violetti kaunokainen Moonlight Nocturne. Kliks, kliks ja maksu suoritettu. Jee, ehdin napata itselleni halutut lakat!

Sitten itse kuviin, joissa esittelyssä tänään Blue Tears ja Moonlight Nocturne. Hologafisuuden määrä on vaan niin suuri, että kameran säädöt olivat milloin missäkin.


kännykkäräpsy aamuauringossa töihin lähtiessä - AINA on aikaa kuvata kynsiä...

Moonlight Nocturnen omin swatchiin nimpparilahjapullosta (hirviö minä!), mutta luotin, ettei saaja minua siitä hirteen nostaisi, kun tämän pullon saa omakseen. Lakka on syvän tumma violetti, jossa on monenkokoista kultaista hologlitteriä. Moonlight Nocturnesta jäi jonkin verran glitterhippujen tuntumaa kynnenpinnalle yhdellä päällyslakkakerroksella, joka näkyy ehkä sisällä otetussa kuvassa.

Blue Tears oli puolestaan niin vetävän värinen ennakkoswatcheissa, että sen halusin ihan ehdottomasti. Lakka on samanlainen holopommi, kuten Moonlight Nocturne ja monet, monet FUNin ihanat lakat. Tässä on huikea sähkönsininen pohja ja rutkasti kultaista hologlitteriä pakattuna 12 ml:n lasipulloon!

Seuraavassa vielä lakat varjossa:
Kyllä minä niin mieleni sain hyvälle tuulelle näistä!

8 kommenttia:

 1. Onhan nuo huikaisevan upeita lakkoja...

  VastaaPoista
 2. Voi miten upeita, Blue Tears odottelee korkkaamista ❤️

  VastaaPoista
 3. Upeita! Mulle on varmaan kehittyny joku vika päähän ku en tästä kokoelmasta (enkä edellisestäkään :O o.O) tilannut ainuttakaan lakkaa :D Hahhah. Yleensä kyllä innostun kaikista holoista ja muutenkin haluisin kaikki aikasemmin julkaistut FUNit. En tiedä mikä näittä parissa viimeisessä kokoelmassa oiken on tökkinyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sulle on vain kehittyny MALTTI ..? :D Joo minulla lähti näiden FUNien kanssa taas lapasesta, mutta otan itseäni niskasta kiinni taas syssymmällä ja vetäydyn ruotuun. (ehkä.. kai.. siis ainakin yritän)

   Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!