13.7.2015

Sekoitus vihreää

Heinäkuu lähenee puoliväliä ja huomaan hamstranneeni 15 luonnospostausta alkuvuodelta huhtikuuhun mennessä. Pakkohan näitä on täältä alkaa purkaa, hävettää ihan. Ja kamerassa löytyisi aloittelevalle kynsibloggarille muutamaksi viikoksi postauskuvia, takaan sen. Eli sieltäkin on uutta materiaalia tulossa kunhan vain allekirjoittanut malttaisi istuutua kuvankäsittelyyn (rajaukseen) ja tekstin tuottoon.
Onneksi sentään nyt teen sen.

Sekoitus vihreitä lakkoja osui Alexista silmiini ja halusin jotain kimaltavaa. Yllätyskö? Tummin lakoista on Peggy Sagen Tiphaine, pari kerrosta tasoittuu kynnelle varsin kivasti. Lakka on saatu testattavaksi blogiyhteistyön kautta Meikit Heavenilta, joka on valitettavasti joutunut lopettamaan toimintansa kesäkuussa, joten linkkiä ko. maahantuojalle ei ole. Toinen allaoleva turkoosinvihreä lakka on Isadoran Paradise Green, jonka päällä keskisormessa on Mavalan glitternamittelu Magic Confetti. Nimetöntä koristaa puolestaan vertailun vuoksi Butter Londonin Henley Regatta. Magic Confettin glitter on suurempaa ja vihreämpää kuin Henley Regatan, kuten kuvista näkyy. Ei dupeja siis, pitäkööt molemmat siis vielä paikkansa laatikossani. Yksinään näistä kummastakaan ei käytettäväksi ole ilman runsasta kerrostamista.


Leimaukset ihastuslaatallani Born Pretty Storesta, laatta nro 21. 
Alennuskoodillani AKCW10 saa 10 prosenttia alennusta ja tutusti heillä on ilmaiset postikulut kaikkialle. Laatta leimaa hyvin, joten suosittelen kurkistelemaan BPS:n laattavalikoimaa. Leimauslakkana Dependin hopeinen lakka, jossa pigmenttiä riittää vaikka naapurille asti. Näyttää kynsien pituuskin olevan aika runsas näissä kuvissa, viila on heilunut näiden kuvien jälkeen reippaasti :)


5 kommenttia:

 1. Kaunis lakkaus!
  Miten multa on menny kokonaan ohi tuo MeikitHeavenin lopettaminen :o Ennen tätä en ollu missään kuullut asiasta. Muutama Peggy Sage jäi himotuslistalle, saakohan niitä enää mistään?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä huomasin, kun linkki ei enää toiminut ja selitys löytyikin täältä: https://www.facebook.com/MeikitHeaven?fref=ts :(
   Viestissä vinkataan, että "Kauneusmaailman sivuilta voi löytyä jotakin, muutoin Tallinnasta HairLinen puolelta"

   Poista
 2. Ooh, todella ihana lakkaus! Tykkään ♥

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!