9.11.2015

Kaason kynnet

Sain ilokseni koristella tovi sitten yhdet juhlakynnet, sillä ystäväni toimi kunnianarvoisessa kaason tehtävässä ja saapui häihin toiselta paikkakunnalta. En ollut nähnyt mekkoa saati muuta kokonaisuutta aiemmin, mutta onneksi sähköinen aikakausi pelastaa ja Pinterestin ideakuvat kertoivat hetkessä millaista lakkausmaisemaa voisin hahmotella.

Kuinka toimitaan tilanteessa, jossa vaihtoehdot on saatava satojen kilometrien päähän ajoissa, koska lakkaushetkellä ei ole aikaa enää virhearviointeihin ja useaan lakkaukseen? Ratkaisu: Lakataan omat kynnet karsinnan jälkeen itseä eniten miellyttävillä vaihtoehdoilla ja lähetetään kuvaa tulevalle kaasolle: "Miellyttäiskö joku näistä?" Ja tämä toimi mallikkaasti. Onneksi kyseessä olivat varsin miedot lakkaukset, sillä pyyhältelin menemään näillä työpäivänkin..

Kynsillä on viiden erilaisen nudelakan joukko shimmerillä ja ilman. Lisukkeena ja koristelun tuojina lisäksi glittereitä sekä keskisormesta tunnistettavissa olevat OPIn I Snow You Love Me -pallerot.


Ja alla kuva siitä, mihin näistä eri vaihtoehtojen kombinaatioista päädyttiin. Kynsillä on OPIn peittävä creme Don't Bossa Nova Me Around sekä H&M:n vanhanroosan sävyinen glitternamu Prim & Proper. Ovat noissa minun kuvissani nimettömissä, joista sävyt toistuvat oikeampina kuin pikaräpsyssä alla.




Vetoavatko nudelakat teihin vai kaipaatteko kynsille läpi vuoden väriä ja räiskettä?

2 kommenttia:

  1. Nudet ovat aina varma ja tyylikäs valinta. Tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin tulee välillä kausia, jolloin huomaan kääntyväni jatkuvasti nudepullojen suuntaan, jännä!
      Kiva, että tykkäilet F&F :)

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!