5.11.2015

Kuin pitsiä

Kesän luonnosten tyhjennysmyynti ei ota laantuakseen. Jatkan sinnikkäästi valitsemallani linjalla, vaikka kuukaudet ovat kääntyneet jo marraskuuksi.
Huomaan kuvia sortatessani, että olen selkeästi hakeutunut viime kesänä hempeiden värien kannattajaksi. Mistä tämä johtuu, sitä en tiedä. Mutta nyt syksykokoelmien saavuttua olen kyllä muistanut nauttia täysin siemauksin poltetusta oranssista ja kuparista.. mutta niistä myöhemmin. Nyt vielä yhdet hemppiskynnet uunista ulos.


Pohjalla Essencen Nude Glam Iced Latte, joka vieraili muun muassa kesäisillä Merenneitokynsillä. Valkoisen kärjen värityksen hoitaa GT:n valkoinen ja päälle ihan yllättävä veto minun ranskalaisissa manikyyreissäni: Essien Sugar Daddy! Sarkasmi kunniaan, hei pakottakaa mut jo käyttämään noita muita ranskislakkoja jooko!! Pohjan ollessa kokonaan peittävä, Sugar Daddyn kuulakkuus kaipasi vielä jotain päälleen. Shimmerin hohtoa kiitos. Tähän tehtävään kaivoin Alexistani pitkästä aikaa IsaDoran Glorious'in*, joka hohtaakin kyllä upeasti. Siinä on herkkä roosansävy ja täyteenladattu laidallinen hopeista mikroglitteriä.


Ai mutta kun oliskin vielä kiva heittää pikku leimaöverit. Leimauslaattana Pueenin 49, joka on ollut toisenkin kerran (näemmä) tänä kesänä jo käytössä. Leimauksessa käytin Konadin vahvapigmenttistä mustaa sekä sen päällä mattahopeista Seppälän Nails Matt lakkaa sävyssä Metal.


Päätin vielä suuressa kokeilunhalussani testata vähän ryhditetympää ratkaisua vaihtamalla peukut ja keskisormen lakkaukset kokonaan mustiin China Glazen Liquid Leatherilla. Tyyli muuttuu ja tykkäsin näistä ehkä vielä enemmän näin tummemmalla twistillä.* Lakka on saatu testattavaksi maahantuojalta blogiyhteistyön kautta.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllähän nämä aika hempeät olivat, mutta kerrankos tuota... (jos toisenkin :)!)

   Poista
 2. Kauniit! Ja mulle tuli ensi vilkaisulla 101 dalmatialaista näistä mieleen... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei loistava idea Katarooma! 101 dalmatialaista ei oo hirveän kaukaa haettu nopeasti vilkaisemalla. Pitäisiköhän joskus tehdäkin ihan dalmis-kynnet...?

   Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!