29.10.2015

Halloween Riveting skulls

Halloween kurkistelee ihan kulman takana ja jotain kivaa oli saatava kynsille. Yritin hypätä ulos perinteisestä Halloweenin ajatuslaatikosta ja löytää jotain uutta tulokulmaa teemaan lähtemättä kuitenkaan liiaksi seilailemaan mielikuvitusmerille. Jotain tuttua ehkä kuitenkin on oltava :)


Tällä erää kynsillä ranskalainen manikyyri tai puolinakuilu tai  - - jotain.
Pohjalla vain kirkas aluslakka ja sen päällä rouheasti lakan omalla sudilla räiskittyä China Glazen U P E A A Riveting -kaunokaista. Lakka oli vuoden päivät lainassa, joten oli syytä päästää se jo kynsille näin oranssin teemavärin aikaan. Lakassa on mehevä väri ja nätisti toistuva shimmer. Naulitseva, naulankantaan.

Päälle leimat ruusuista, pääkalloista ja piikkilangasta MoYou Londonin skorpparilaatasta Zodiac 10. Tuttuna leimauslakkana Konadin musta, joka alkaa jo vedellä viimeisiään. Kaipailenkin erittäin mielelläni teiltä hyviä vinkkejä sen korvaajaksi - mitä ostaisin seuraavana mustaksi leimauslakaksi?



Pinnalle vielä sipaisu glitterpölyä, vertailin samalla kahta erilaista. INMin Northern Lights Gold on kaikissa muissa kynsissä paitsi nimettömissä China Glazen hopeinen Fairy Dust. Fairy Dust on glitterisempää eli peittää enemmän kuin kultainen Northern Lights. Northern Lightseissa on muuten hopeinenkin versio, mutta itse en sitä omista.

Mitäs pidätte?


HAPPY HALLOWEEN EVERYONE !

7 kommenttia:

  1. Näistä tykkään! Tuo laatta on kiva, tykkään itsekin mutta pari kertaa olen vasta käyttänyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on kyllä taas ihan sun oloiset - tajusin juuri :)
      Laatta on ollut ihan mun suosikki, huomaan aina vain kaivavani tämän esiin. Kiva nähdä sun käyttötapoja tälle laatalle :)

      Poista
  2. Upeat, ihanat, mahtavat kynnet!!! :) Ja Essien Licorice leimaukseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Kata!! Ja pistän varmasti ton Essien mieleen leimauksessa, täytyykin katsella loikoileeko se jo laatikostossa :D kiitti vinkistä!!

      Poista
  3. Upeat, ihanat, mahtavat kynnet!!! :) Ja Essien Licorice leimaukseen! :)

    VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!