27.10.2016

Milv Halloween!

Wu huu! Trick or Treat ?

Joko olette valmistautuneet Halloweeniin kynsien muodossa? Minulla on syntymäpäivät aina Halloweenin seutuun, joten koristelukynnet ovat taas tuplajuhlinnan muodossa paikallaan. Pöh mä mitään juhli, mutta kuulosti vaan hyvältä :)

Pohjalla yksiväriset cremet Ginan valkoinen Milvin kynsitarrojen alla ja Rimmelin Oragasm on piCture pOlishin Autumnin alla. Halloweeniin kuuluu olennaisena osana myös musta, joka itseoikeutetusti on täydellinen China Glazen Liquid Leather.


Milvin kynsidecalit on hankittu CesarsShopista jo vuosi sitten - samalla kuin tuo Autumnkin. Decalit oli helppo liu'uttaa kynnelle, kunhan oli ensimmäisen sössinyt jotenkin rullalle :I ehkä kynsi oli liian kuiva liukumiseen.


Autumn on hieman ohutta ja siksi laitoin alle Oragasmin. Myös useampi kerros Autumnia olisi ajanut saman asian, mutta tässä vaiheessa tulivat esiin sekä ajanpuute että pelko Autumnin loppumisesta :D Autumnin kauneus on taas huipussaan - tämä on vaan niin ihana syyslakka! Sen pinnalle maalasin vapaalla kädellä hämiksenseittiä ja koko komeudet kiillotin päällyslakalla. Toisessa kädessä muuten sama linja, vain pikkurillistä jätin tarkoituksella seitin pois.
Happy Halloween!3 kommenttia:

  1. Nämä on kyllä yhdet hienoimmat näkemistäni Halloween kynsistä. Nuo Milvit on tosi hienot, vähällä vaivalla Halloweenit kynsille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana kiitos kauniista kehuista :) Milvit ovat kyllä näppärät koristeluun, jos on kiire tai ei omaa huikeaa vapaankäden taitoa!

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!