17.6.2014

Lumisen päivän rusketus

Sitä ollaan selkeästi juhannusviikolla, kun lunta sataa pitkin Suomenniemeä! Nyt ei voi edes sanoa, että kesämme olisi lyhyt ja vähäluminen, kun näyttää kuvien perusteella tulleen enemmän ja vähemmän räntää siellä sun täällä.

Jos ei kerran aurinko paista ja huomisessa illassa siintävät yrityspuisto-kompleksimme perinteiset Kesäjuhlat Love Boat -teemalla niin kuinkas sitä rantarusketukseen pääsee ellei. Niin, ellei purkista tai suihkusta. Itse olen käyttänyt kotikutoisia rusketustuotteita jonkin verran ja niiden sävyä on helppo säätää itse maltillisesti lisäämällä. Minut kuitenkin puhuttiin ympäri kokeilemaan suihkurusketusta ja niinpä aamulla lämpömittarin näyttäessä +4 astetta värjöttelin odottelemassa vuoroani saada auringon paahtama iho juhlia varten. Okei, tämä oli ihan kieli poskessa tehty kokeilu ja minut on tyypillisesti varsin helppo puhua mukaan melkein juttuun kuin juttuun.

Kuvia itse suihkusessiosta ei ole, mutta lopputuloksia saattekin sitten ihailla varmaan jonkun tovin täällä blogissa. On nimittäin Rouvan käsissä nyt rusketusta! Nih. Ja koko kropassa samanmoisesti. Oma punapigmenttini, pisamat ja tällä hetkellä punaruskeat hiukseni tasaavat vähän tätä kontrastia ja naamani näyttää suht inhimilliseltä. Tai oikeastaan antakaa te tuomionne:


Eheiii.. Picasa on ystävällinen ja kuvittelee minulla olevan vaaleampi iho.


No nyt näkyy jo kontrastia sormi-kämmen -akselilta.

Tässä ollaan varsin lähellä totuutta. 


Että näin!
Kynnet on ihan vielä vaiheessa huomista ajatellen, mutta onhan tässä taas koko ilta ja yö aikaa nyhrätä :)

2 kommenttia:

  1. Mää oon niin pelkuri etten uskalla kokeilla mitään tollasta... :D Antaa auringon eka polttaa mun nahka, jos ei muista laittaa suojakerroin väh. 30 nahkaan. Sen jälkeen alkaa väriä tarttua tälle punapigmenttiselle. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli nopea ja kerralla ruskeaa antava tapa. Jos ei kovasti jänskätä niin kannattaa kokeilla ihan miedolla suihkulla.

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!