28.6.2014

Navy Nails

Kerroin aiemmin hetkellisestä rusketushepulista, jolloin mainitsin työyhteisön kesäjuhlista. Kynsistä tuli todella mieleiset, vaikka niitä tehtiinkin tyypilliseen tapaani edellisenä yönä klo 01..


yökuva

Kynsillä on kaksi kerrosta Lumenen yönsinistä lakkaa Blue Star ja kunnon sipaisu pikakuivattajaa. Pohdin ja kokeilin paria erilaista valkoista peittävyysjännityksen takia, sillä kynsivinyyleiden kanssa on onnistuttava peittävyydessä yhdellä kerroksella. Päädyin kokeilujen perusteella GT:n valkoiseen ja se toimi hyvin sekä peittävyydessä että levittyvyydessä. Pari muuta testattavaa feilasivat jommassa kummassa ainakin siihen kellonaikaan. Myönnän, että vika on voinut olla myös käyttäjäperäinen.



Nimettömien kynsivinyyliraidat ovat hieman paksumpia kuin muiden kynsien. Pidän siitä, että vinyyliarkissa on erilevyisiä raitoja, jolloin niitä voi yhdistellä saaden monipuolisuutta koristeluun. Kynsien väritys sopi kuin nakutettu mekkoni sävyyn ja kaiken kruunasivat vielä samalla viikolla lounastunnilla löydetyt täydelliset Katamaiset huikean korkeat korkkarit! 



Mekon kuva on lainattu täältä, sillä en ole vielä saanut juhlakuvia, joista olisin voinut näyttää kuvaa omasta kokonaisuudesta. Näillä asusteilla olin valmis purjehtimaan Love Boatin kyydissä yhden illan ja nauttimaan merellisestä tunnelmasta!


Laivaemännän roolissa vedin puolenkymmenen muun järjestäjän kanssa läpi meriaiheiset kesäkisat sekä viihdytimme vieraita. Olipas taas huisit kemut, mitähän mahdamme saada ensi vuonna järjestettäväksi...?

10 kommenttia:

  1. Wau mekolle, wau korkkareille ja wau kynsille. Mahtava kokonaisuus!

    VastaaPoista
  2. Komppaan Sissiä, todella tyylikkäät! Kaikessa yksinkertaisuudessaan todella WAU!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että toteutus on onnistunut muidenkin mielestä, kiitos Dollie!

      Poista
  3. Waaaaaaauuuu!!!!! <3
    Kaikki sointuu niin hyvin yhteen. Hyvin onnistuneet kynnet! Ja kateuspisteet korkkareista!

    VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!