8.9.2014

ACOn rypsiöljyt

Eräs käsivoide on päässyt suosikkilistalleni ihan sattumalta joululahjaostoksen kautta. Ostin äidilleni apteekista pari-kolme vuotta sitten lahjaksi ACO:n joulupaketin, johon oli pakattu sekä Rich Care käsivoide että jalkavoide. Halusin välipäivinä nuuhkaista noita rypsiöljyä sisältäviä hennon pastellisia puteleita ja ehkä vähän ostajan ominaisuudessa myös testata niiden toimivuutta. Olen sillä tiellä.

Hajustettu Aco sence & care rich care hand cream voide sisältää pehmentävää rapsiöljyä ja useita kosteuttavia aineita, jotka tekevät käsistä silkinpehmeät. Rapsiöljy sisältää E-vitamiinia ja käsivoiteeseen on lisätty vapailta radikaaleilta suojaavaa Q10 antioksidanttia, mutta nuorekkuuden säilyttäminen ei haitanne meitä ollenkaan. Tuoksu on jotenkin erityisen koukuttava, tätä tuotetta olen vuosien saatossa kuluttanut tuubin jos toisenkin. Käykää itse nuuhkuttamassa ja testaamassa "vihreässä apteekissa", joita löytyy ympäri Suomea ;) Inci ohessa sitä kaipaaville:


Aqua, glyceryl stearate se, isopropyl myristate, glycerin, cetyl alcohol, urea, dimethicone, canola, PEG-100 stearate, ubiquinone, sodium citrate, citric acid, phenoxyethanol, metylparaben, propylparaben, parfum.Aco sence & care rich care foot cream, sarjan roteva veljmies, sisältää sekin pehmentävää rypsiöljyä ja lisäkseen se on saanut sheavoita sekä kosteutta sitovaa karbamidia. Voide imeytyy nopeasti tehden jaloista todella pehmeät. Kuiville korppukantapäille tämä on syksyn ja talven tullessa ainakin minusta Se ihanin voide juuri ennen nukahtamista. Tämäkin voide on hajustettu, mutta parabeeniton verrattuna käsivoidesiskoonsa. Seloste kertoo sisällöstä tarkemmin:

Aqua, glyceryl stearate, isopropyl myristate, cetyl alcohol, glycerin, urea, butyrospermum parkii butter, canola oil, dimethicone, sodium citrate, PEG-100 stearate, caprylyl glycol, citric acid, phenoxyethanol, parfum.

2 kommenttia:

  1. Voi, pitää kyllä seuraavan kerran ku menee apteekkiin ni kattoa noita. Jalkavoide ois hyvä mun kuiville ja koppuroille jaloille...

    VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!