26.9.2014

So 50's

Tämänhetkinen kynsipituuteni ei juuri tarjoa julkaisukelpoista materiaalia. Kunnes olen ehtinyt näyttää näille syysilmojen kuivettamille ja poikkinapsahtaneille eripituisille kynsilleni viilaa ja rutkasti hoitavaa öljyä, tarjoilen teille Arkistojen Aarteita. Onneksi kuvamateriaalia löytyy luonnoksista ja muistikortilta, joten verkkokalvoillenne pulpahtavat seuraavassa loppukesän auringonsäteiset kuvat.


Ostin Lumenen Gel effect lakan, Fresh Morning - Aamuvaloa, täydestä uteliaisuudesta. Olin lukenut muutaman positiivissävytteisen postauksen näistä uudistuneista lakoista, mutta olin jotenkin epäileväinen asian suhteen. Samaa tavaraa uudella nimelläkö?




Kaksi kerrosta romanttisen vanhan roosan sävyistä Aamuvaloa sai aikaan tasaisen ja peittävän lakkauksen, joka tuntui suorastaan huutavan seurakseen jotakin fiftarityylistä ajan henkeen sopivaa koristelua. No mitäpä muutakaan kuin palloja kynsille, hiukset korkealle ponnarille ja pallokuvioidun kellohameen tärkkihelmat hulmuamaan. Viiskytluku - täältä tullaan!





Lumenen lakka käyttäytyi varsin mallikkaasti ja Gel effect tarkoittanee lakassa nimen omaan korkeakiiltoisuutta. Koostumus on paksuhko ja suti yllättävän pullakka. Pienikyntisille levitys saattaa olla tällä hieman haastavaa, mutta itselläni loppusiivousta tarvitsi tehdä varsin vähän. Kestävyys oli ihan kohtalainen ja viihdyin näissä pitkän tovin. Pallot on tehty dotting toolilla ja Gina Tricotin valkoisella. Pilkkujen kohdistuksessa kätevänä apuna minulla oli Sally Hansenin valkoinen I ♥ Nail Art -lakkakynä*, joka vesiliukoisena oli vikatikin sattuessa helppo pyyhkiä pois ja kohdistaa pallukka uudelleen. Tähän tarkoitukseen Nail Art -kynä oli omiaan, edellisten kertojen kokemukset 1 ja 2 kun eivät olleet vakuuttaneet minua näiden tarpeellisuudesta. Etusormeen ja pikkurilliin päälle on lakattu kerros IsaDoran Ray of Light-kokoelman pinkinsävyistä Opalinea*, joka sointuu mielestäni kokonaisuuteen varsin kivasti.

                                    varjossa                                                                       auringonvalossa



Mitäs tuumaatte?

* saatu testattavaksi blogiyhteistyön kautta maahantuojalta

10 kommenttia:

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!