3.9.2014

Purkinpohjat, luku IV

Jälleen kesän tyhjentyneitä purkinpohjia katseltavaksenne. Nämä ovat tyhjentyneet kesä-elokuun aikana, suurin osa kylläkin heinäkuussa. 




Kasvojenhoito ja meikit


Kasvojenpuhdistustuotteita tyhjeni runsain mitoin! Lancômen puhdistusmaito ja kasvovesi matkakoossa olivat käyttökelpoisia. Maitomaiset puhdistustuotteet eivät vain ole oikein päässeet minulla suosioon, mistä syystä tämäkin on varmasti jäänyt osittain käyttämättä, mutta nyt lopulta tyhjentyi. Kasvovesi oli miellyttävä tuoksultaan. L'Oréalin Sublime Glow kasvojenpuhdistusöljy on purnukallinen ihanuutta! Ainakin minulle. Itsepintaisimmatkin meikinrippeet lähtevät tällä liukuen pois ja se koskee siis myös vedenkestävää silmämeikkiä. Öljyisyys irrottaa lian ja jättää jälkeensä pehmeän ihon. Yllättävää, että sopii rasvoittumaan taipuvaiselle sekaiholleni, mutta onneksi kokeilin. Tätä on käytössä parasta aikaa jo toinen pumppupullo ja kolmas on saatu vuoroaan odottamaan ystävältä, jolle tämä ei soveltunut. Kiitos vain, minulla kyllä kuluu. Ja saatavuus tässäkin Lorkun tuotteiden tapaan yltiöhelppo, mikä on ruuhkavuosia elävälle lapsiperheen äidille todella hyvä - nappaan joko marketista tai Sokkarin hyllystä ohi juostessa. Meinasin tehdä tästä ihan oman postauksen, on sen verran mieleinen tuote, mutta tulkoon kehut esille tässä. 

Lumenen Time Freeze Instant Lift Serum eli kiinteyttävä pikakaunistaja toimi päivävoiteen asemasta, koska en pidä paksumman voiteen nahkeasta tunteesta meikin alla. Kivan raikas pumppupullo ja seerumissa oli erittäin pehmeä tuoksu, hieman kukkainen. Laveran puhdistusgeeli tuoksuu luonnonkosmetiikalle, tuoksu on selkeästi tunnistettavissa. Puhdistusteho oli oikein hyvä, tämä syväpuhdisti ihoani tekemättä siitä kuitenkaan korppukuivaa. Kannattaisikohan ostaa jo uusi jemmaan...? YSL:n valokynä nro 2, legenda valokynien sarjassa. Liukuu iholla pehmeästi ja sulautuu ihoon täydellisesti. Sävyjäkin on jo useampia. Halpisversioitakin kokeilleena tässä tuotteessa roposensa kyllä kannattaa minusta sijoittaa tähän hinnakkaampaan. Jälki on parempaa, ei voi muuta sanoa. Jätin ostamatta lentokentältä NYC:n reissun aikaan ja nyt kärsin siitä, että saan joko pulittaa korkeamman hinnan paikallisessa kivijalkakaupassa tai surffata verkkokaupasta ja odotella uutta. Maybellinen Infallible 24h meikkivoidetesteri tuntui varsin toimivalta. Tämä testisävy 140 Golden Beige oli normaaliin talviseen ihonväriini aaaivan liian tumma, joten se odotteli käyttövuoroaan laatikossa tänne kesään saakka. 



Hiustenhoito

Katsokaas mikä määrä taas kuivasampoita! Miten tämä on mahdollista? No, onhan niitä purnukoita yhtä aikaa toki käytössä kasapäin, mutta että ihan kolme tyhjenee ns. kerralla. Batisten ruskeille hiuksille tarkoitettu kuivasampoo suhauttaa tummemman usvan kuin perinteiset kollegansa. Meille tummahiuksisille ihan varteenotettava vaihtoehto, itsekin voin ostaa toisen pullollisen. Volyymiä hakevalle saman sarjan XXL on parempi vaihtoehto, mutta tästä saa raikastusta ja kevyempää pitoa kampauksien pohjaksi. Takarivissä tarkoituksella piilottelee turkoosissa asussaan kainosti vain valmistajan nimen paljastava pumppupullo, josta kyllä teen oman hehkutuspostauksensa, odottakaas vain. Tämä on BonaCuren Moisture Kick, jonka monipuoliseen avunantoon palataan tarkemmin jatko-osassa. Nyt tyydyn vain mainitsemaan, että holy grail -kamaa, todella. Cutrinin sampoo ja hoitis MyCode-sarjasta. Nämä ovat tulleet minulle jossain joululahjapaketissa ja jääneet vähän huonolle käytölle. Nyt nostin ne tarkoituksella esille, etten enää hilloa niitä kaappien perällä, vaan käytän loppuun. Perussettiä, muttei aiheuttanut minussa ilon kiljahduksia tai maanista tuijottelua puteleihin uusien toivossa. 

No mutta entäs sitten nämä siniset kaverit tässä vieressä!!! A p u a. En voi hyvällä tahdollakaan kertoa, minä vuosikymmenenä nämä ovat saapuneet kotiimme. VO5 hatarasti tuo muistikuvia ihan kamalan kaukaa, mutta syytä miksi nämä eivät ole hävinneet yhdessäkään muutossa purkkikolleegiosta en osaa kertoa. Olisivat joutaneet kyllä. Purkinpohjien luvussa II esilläollut Klippoteketin kuivasampoo on edelleen kaapistani löytyvä perusvarma kuivis. Tummien hiusten kanssa saa tosin hieroa hiuspohjaa ahkerasti, ettei vaaleita osia jää, mutta kestän sen koska tuote itsessään on niin hyvä. Herbinan vastaava on myös hyvä ja helppo, antaa volyymiä ja ryhdittää latteita hiuksia.

Cutrinin Premium-sarjaan kuuluva öljyhoito on ihanuus. Valitettavasti tyhjä ihanuus, jota olisin ostanut juuri viimeksi kampaajallani käydessä, mutta hylly siltä kohdalta oli ymmärrettävästi tyhjä. Moni muukin on selvästi ihastunut tähän välittömästi imeytyvään herkkuun. Argan- ja ruusunmarjaöljy antavat upean kiillon ja silkkisen tunteen hennoille ja normaaleille värikäsitellyille hiuksille. Minun värjätyille hiuksilleni tämä oli kuin sulaa kultaa, hiuksiin jäi miellyttävä tuoksu eikä öljy jäänyt rasvaiseksi möhnäksi, sillä vanhan ajan apteekkipulloa muistuttavassa putelissa on tarpeellinen "tippalukko". Tosin nyt täytyy tehdä ripittäytyminen ja kertoa, että poistin sen jossain vaiheessa, koska tuntui että ne öljytipat tulivat minun pikaiselle luonteelleni vähän turhan hitaasti :D Pieni määrä tätä pituuksiin ja kaunista hoidettua kiiltoa oli mukava katsella. Sanon vain, että osta. Tigin Beg Head Manipulator purnukka on taas tyhjä, NYT ei ole enää yhtään purkinpohjaa käytettävänä. Ostolistalle, välittömästi.



Vartalonhoito

Deodoranteista Herbinan MarjaSpa sekä Rexonan Invisible (taas!) tyhjänä. Takarivissä keltaisessa korkissaan Doven GoFresh tuoksussa greippi ja sitruunaruoho. Tässä oli hyvä tuoksu, oli testissä ensimmäistä kertaa! Palmoliven kosteuttava oliivin ja aloe veran uutteita sisältävä suihkusaippua majailee varsin usein perheemme pesuhuoneessa, tässä on koko perheelle mieleinen suht neutraali ja pehmeä tuoksu. Ja koostumus on runsaasti vaahtoava, joka vetoaa varsinkin meihin naispuolisiin peseytyjiin! Dieselin pesuaine oli joutunut kuvaan, sillä raakkaan kaikki purnukat kerralla roskiin. Tämän käyttökokemuksia pitäisi kysyä Herralta. Tuoksusta osaan sanoa, että se on hurmaavan miehekäs, kuten muissakin Only The Braven tuotteissa. Lumenen Arctic Aqua vartalovoide on ollut kauan jemmassa. Ohuena voiteena tuntui kestävän yllättävänkin kauan, peruskamaa tämäkin. En huomannut syväkosteuttavaa ominaisuutta erikoisemmin. Blistexin huulivoide sisälsi teepuuöjyä ja olikin ohutta sekä öljymäistä purkin päässä olleen rollerikuulan alla. Ajalta jota en muista, rollasin käteen ja kiitos hei. Garnierin Ultimate Beauty Oil kuivaöljy, purkki numero kaksi, loppui näiden kuukausien aikana kuten luvussa III ensimmäisen loputtua epäilinkin. Hyvää, mutta etiketin hajoaminen murusiksi ärsyttää kyllä. ACOn Rich Care käsi- ja jalkavoide olivat ihania ja näille suon kunnian teidän ja minun tarkempaan tutkiskeluun pikapuoliin. 



Muut

Vitamiineista ja hivenaineista tyhjenivät taas biotiini, D-vitamiini sekä vanha Biosorin 400mg magnesium. Tuoksuja minulla tyhjenee varsin vähän ja ne tyhjenevät ovat lähes poikkeuksetta tätä suosikkimerkkiäni. DKNY Pure on ollut luottohajuveteni jo vuosia, siitä en vain luovu. Rinnalla kulkee myös muita kokelaita, mutta tämä on ja säilyy. Aidon Ugandalaisen vaniljan hento aromi ei puske tuoksusta liikaa, vaan se on raikas ja puhdas. Pullojen muotoilu on myös mielestäni onnistunut - se istuu käteen täydellisesti. Tämä 100ml:n mattalasinen pullo on ostettu muistaakseni Barcelonasta. Tykkään ostella näitä Suomen kokoja suurempia tuoksuja ulkomailta tai lentokentiltä, sillä niiden hinta voi olla liki sama kuin 50 millin Suomessa! Unelmahajuvettä on tainnut olla minulla ainakin  kolmessa eri koossa :) ja sellaista hetkeä ei voi olla, että tämä suitsuke pääsisi loppumaan. Sitä kulkee myös käsilaukussa Travalossa aina pieni määrä "just in case".

Mikä on sinun lempituoksusi?

2 kommenttia:

  1. Ostin vasta pläjäyksen vitamiineja. Mietin, että pitäiskö biotiinia kans ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Biotiini on auttanut minulla kynsien vahvistumiseen. Kannattaa kokeilla, jos siitä olisi sinullekin hyötyä.

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!