3.12.2013

IsaDora Holographic Nails swatch


IsaDora on tuomassa parhaaseen joulusesonkiin kauppojen hyllyille Holographic Nails kausituotteet ja näihin sopivan Peel-Off Base -aluslakan, jotka ovat myynnissä helmikuun 2014 loppuun.
Holographic-lakka sisältää isoja ja pieniä kiiltohippuja, jotka antavat sille eräänlaisen kolmiulotteisen hologrammiefektin. Perinteistä hololakkaa tämä ei muistuta, vaan ennemminkin glittereitä, jotka hohtavat hologrammisävyissä. Lakkaa voi käyttää joko koko kynnellä tai koristeluna värillisen lakan päällä. Itse suosisin sitä ehkä enemmän topperina, koska peittävyys ei ole mitään päätähuimaavaa. Holographics-lakka jättää kynnelle tasaisen, sileän pinnan eli tekstuuria tästä ei jää.

Värivalikoimaan kuuluu yhdeksän sävyä:
 

 
 • Silver bling 870
 • Gold digger 871
 • Jet setter 872
 • Star struck 873
 • Rocky ruby 874
 • Glowing beetle 875
 • Disco ball 876
 • Funky sapphire 877
 • Lilac de lux 878

Holographic Nail’s -kynsilakka 6 ml, suositushinta 8,95 euroa.

Sain maahantuojalta testiin kolme valitsemaani sävyä uutuuksista; Silver bling, Funky sapphire ja Rocky ruby, sekä maidonvalkoisen Peel-Off-aluslakan. Aluslakka kuivuu kynnellä värittömäksi, mistä tietää lakan olevan riittävän kuivunut värilakan laittamista varten.
 
 

PEEL-OFF-aluslakka

Aluslakka, joka pelastaa jokaisen päivän, joka on joskus tapellut glitterlakkojen poistamisen kanssa! Tämä nimittäin poistetaan kynsistä irrottamalla se pois kokonaisena kalvona. Ou jes, kiitos. Se soveltuu aluslakaksi myös muille kynsilakoille, joten käykäähän hamstraamassa muutama pullollinen, jos yhtään tuntuu tarpeelliselta. Varoituksen sanana, että aluslakka on sitten vesiliukoinen, joten tiskatessa, siivotessa tms. kannattaa käyttää suojakäsineitä, ellei halua aloittaa lakkausta uudelleen :) Testauskokemuksia tulossa..


 
Käyttö:

Peel-off-aluslakkaa levitetään kaksi kerrosta puhtaille, kuiville kynsille. Lakan annetaan kuivua hyvin ennen värilakan levittämistä. Kuivuessaan lakan vaalea sävy muuttuu värittömäksi.
Tämän jälkeen kynsille levitetään Holographics Nail’s tai muuta värillistä kynsilakkaa. Swatch-tikuilla ei ole värillistä lakkaa alla, vain holojen oma sävy, jota tikuilla kolme reipasta kerrosta. Suti edelleen IsaDoran leveää ja hyvää laatua! Levittyvyys hyvä, peittävyys jelly-glittermäisen ohutta.
Peel-off-aluslakka 6 ml, suositushinta 7,95 euroa. 


 
Pikapuoliin tulossa swatcheja kynsillä, tässä teille kuitenkin ensimaistiaiset pullosta ja tikuilta! Joko teiltä löytyy näitä tai aiotteko kotiuttaa tai kääräistä joulupakettiin?
 

2 kommenttia:

 1. Somia ne on kyllä, mutta yritän suostutella itseäni jättämään nämä nyt ostamatta, ei vähiten IsaDoran lakkojen litrahinnan vuoksi, mutta myöskin siksi että ehkä jotain-sinnepäin-vastineita saattaa jo löytyä valikoimista... Mutta voi olla että tuon Peel Offin joutuu ehkä hommaamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osta Peel Off, vaikka edes muille glittereille, jos saat itsesi näiden kimalteiden ohi kaupoissa :)

   Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!