22.12.2013

Gone with the snow

Tuulen viemältä olo on tuntunut, kun hyinen viima on puhallellut ensin Eino-, Oskari- ja Seija-myrskyjen voimin ja kylminä talvisina päivinä sen jälkeen. Toisaalta rapeita kuulaita päiviä on ollut jo ikäväkin, en nimittäin ole märän, pimeän ja kylmänkostean sään ylin ystävä laisinkaan. Kesän viipyilevä kuumuus ja auringon jatkuva lämpö iholla ovat enemmän minua varten. Lienenkö syntynyt väärälle puolella maapalloa.. tiedä häntä. Nyt toivon lumen pysyvän ja lisääntyvän vähän, että valoisuus saisi tilaa tältä harmaudelta. Toive vähästä lumesta ei sitten tarkoittanut kerralla 30 cm, kiitos. Ja toki lapset odottavat mäenlaskua, lumisotaa ja Stigailua :) Tässä määrässä lunta meidän leveyksillä pystyy jo nippanappa laskemaan mäkeä, mutta plussakelit tekevät hallaa kertyneelle lumikerrokselle ja maa alkaa pilkottaa hetkessä. Valkoisen joulun taidamme kuitenkin täällä onneksi saada! Puuterilumen kaipuussa sain idean puuterilumisiin kynsiin. Ja mikä muu niihin sopisi paremmin kuin rubiininpunainen joululakka!

OPIn Danke Shiny Red on uljaan shimmerinen punainen lakka. Kuin sivelisi nestemäistä rubiinia kynsille. Kuva ei anna oikeutta värille, sillä näytöllä lakan sävy on liian lämmin. Oikeasti lakka on tummemmanpunainen ja kylmempi. Kaksi kerrosta peittävyyteen riitti.


Lumikinosten pohjalle töpöttelin hennon vaaleanpunaista helmiäisenhohtoista Lumenen lakkaa Behind My eyes (Utuisin silmin), joka on vuodelta kivi ja kirves. Uskomatonta kyllä se pelittää edelleen ja oli niin notkeaa että lurautin sitä alustalle turhankin reilusti :) Sen päälle reilun pigmenttistä Rimmelin Nail Tip Whiteneria, jolla varsinainen puuterinvalkoinen lumi syntyi. Ja eihän puhtaan valkoiset nietokset ole mitään ilman auringonsäteiden heijastamaa timanttien loistetta hangella, joten Fairy Dustia kuorrutteeksi.

 
 




 
 
Olkaahan kiltisti, tontut kurkkivat vielä viimeisiä päiviä ikkunoiden takana!
 

12 kommenttia:

  1. Ihanat!! Kyllä tuota lunta onneksi on sen verran, että mäenlasku onnistuu ja valkea joulu on. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi! Toivottavasti tulisi pikkupakkanen ja sataisi aattona puuterinen pinta tänne "Narniaan" ;)

      Poista
  2. Tykkään lukea sun lakkakuvailuja, löydät aina ne oikeat termit:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Käyn joskus tiukkaa sanailua itseni kanssa oikeista termeistä, joten kommenttisi lämmittää oikein paljon, iso kiitos!

      Poista
  3. Onpas nätit joululakkaukset. :) Ihana nähdä että Danke-shiny Red näyttää ainakin sun kynsillä noin hyvänväriseltä, koska itseltänikin se löytyy mutta vielä kokeilemattomien joukosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos E-S! Ajattelitko testailla Danken nyt joulun aikaan? Kaunis se tosiaan on.

      Poista
  4. Hienot! : ) Taalla ei kylla ole lumesta tietoakaan, vetta tulee ku aisaa ja tuulee niin etta lahtee tukka paasta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) ihanhan tässä punastuu näistä kehuista :)
      Joulumieli onneksi saa unohtamaan kurjan sään ulkona ja luvan kanssa voit nauttia loikoilusta sisällä! Kirja käteen, villasukat jalkaan ja joulumusiikkia taustalle soimaan - joulumieli alkaa latautua ihan huomaamatta!

      Poista
  5. Voi miten hienosti sä oot saanu kynnet näyttämään siltä kuin niihin ois tullu oikeasti huurretta pintaan! <3
    Hyvää joulua murunen! <3

    VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!