9.1.2014

Boostia kasvuun; testissä RefectoCilin Beautylash Growth Booster

Nyt boostataan ripsiä. Ei kynsiä, hiuksia tai naisellisia muotoja, vaan ripsiä. Kerrottakoon heti aluksi, että minulla on todelliset töppöripset. Suoraakin suoremmat ja ennemminkin alaspäin kääntyneet harmaavarpuset kuin kauniisti ja kauriinomaisesti ylöspäin kaartuvat tummat räpsyripset. Mur niille, jotka sellaiset omistavat :) No ei sentään, olkaatten onnellisia. Meitä töppöripsiä riittää varmasti suomalaisessa katukuvassa, joskin yhä useampi on saanut boostausta omiin haiveniinsa kosmetologin penkiltä.

Luottokampaajani luona näin kerran jotain ripsiseerumia, jota oli tullut vain muutama putkilo ja yhtä lukuunottamatta kaikki oli jo varattu etukäteen ja siten menneet. Salakavalasti hän mainitsi tuotteen olevan varsin tehokas, vaikkakin hintava. Putkilo jäi kampaajalle ja asia unohtui. Samainen seerumi, RefectoCilin Beautylash Growth Booster, nökötti pitkän ajan jälkeen taas hyllyllä ja nyt sain ohjeistuksen " kuule ota ja testaa tää ja kerro mitä tykkäsit." Ja tässä välissä kerrottakoon, että kampaajani ei tiennyt minun blogistani mitään. Rahallinen korvaus on siis suoritettu ihan normaalisti :) Googlettelin tuotetta vähän ja prostaglandiini-mainintoja tuli tähänkin tuotteeseen liittyen, mutta siinä mielessä, että se ei sisällä tuota teollista johdannaista, vaan aitoa luonnontuotetta karibialaisesta korallista Plexaura Homomalla. No onko se nyt sitten sen turvallisempaa, mene ja tiedä... jätän jokaisen omaan arvostelukykyyn moiset tulkinnat.

Elävän esimerkin boosterin tuotoksista näin kampaajani omista ripsistä, joissa hän piti enää "ylläpitohoitoa" eli siveli seerumia silloin tällöin kun muisti. Ja huimat olivat hänen räpsynsä. Ripsiväriputkilon muotoinen, tyylikkäästi pakattu tuote kassiin ja testi käyntiin jossain vaiheessa. Marraskuun lopussa otin seerumin esiin ja aloitin testin.
ISO varoituksen sana, seuraavassa kuvassa äiti on vähän väsynyt ja luonnontilassa klo 01 yöllä. Olisiko kuvan voinut ottaa myös seuraavana aamuna? Olisi juu, mutta eipäs vaan tullut tuolloin mieleen, eikä muuten aamullakaan enää sen puoleen. Ja tämä on todella ainoa kuva, joten tällä lähtötilannekuvalla on vaan nyt elettävä, vaikka se on huutava vääryys julkaistavaksi.

Lähtötilanne on siis pidemmittä jaaritteluitta tämä:


Seerumissa on eyelinerin kaltainen applikaattori, jolla boosteria sivellään ripsen tyveen. Growth Booster lupaa näkyviä tuloksia noin 6 viikossa, joten katsotaan tulosta jonkin ajan kuluttua ja verrataan onko seerumin käyttö suonut lisämillejä harmaavarpusiini.

Onko lukijoissa muita töppöripsiä ja oletteko te löytäneet hyvää kasvuseerumia ripsille?

6 kommenttia:

 1. Itselläni kyseinen tuote vain vahvisti ripsiä ja ehkä hieman pituutta tuli lisää mutta olen kuullut monelta, että heillä on toiminut todella hyvin. Omat ripseni ovat melko pitkät normaalistikin joten uskon sen takia tuon vaikuttavan melko vähän omalla kohdalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni vahvistuminen näkyi ensin, mutta nyt pidemmän käytön jälkeen täytyy myöntää, että lisämillejäkin on tainnut tulla :) Tulehan kuikkaamaan jossain vaiheessa lopputuloskuvia (ovat ottamattakin vielä, kasvattelen näitä vielä hetken) !

   Poista
 2. Voi että, olisi kiva kokeilla joskus tällaista! Joillakin ripsiseerumit tuntuvat toimivan hienosti. Omatkin ripset ovat ihan nysät ja kesällä varsinkin olisi niin mahtavaa huidella ilman meikkiä :)

  VastaaPoista
 3. Katjamaria, hankkiessasi ripsiseerumia kannattaa ostaa sellainen jossa on eyeliner-muotoinen sivellin, jolla pääsee tarkasti ripsirajaan. Ripsarimaiset siveltimet levittävät ainetta vain ripsien pintaan ja sen olen ymmärtänyt olevan käytännössä vain ripsien hoitoainetta, ei niinkään kasvattavaa, vaikka mitä paketissa lukisi.

  Mukavaa, että olet löytänyt blogini :)

  VastaaPoista
 4. Vieläkö käytät ko. ripsiseerumia? Mistä sitä saa tilattua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä seerumin käyttö on minulla tauolla, mutta kurkkasithan Jonna kasvatteluni tuloksia:
   http://kynnenviilaaja.blogspot.fi/2014/03/tilannepaivitys-testissa-refectocilin.html

   Kosmetologeja, joilta tuotetta voi kysellä löytyy mm. tästä linkistä:
   http://www.rohdos-ala.fi/kauneushoitolat/?paikka=&tuote=refectocil

   tai
   http://www.sinunapteekki.fi/catalog/refectocil/refectocil-eyelash-growth-booster-p-4815.html

   Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!