3.1.2014

Uudet Vuoden kynnet

 
Aim in löööv.

Sattuipa kerran, että löytyi ihan uus ihanuusrakkauslakka. Tomoko, iso sydän sinulle ja suuri halaus sinut keksineelle! Tomoko, hän on ihka ensimmäinen Zoyan lakkani; Kirsin tuliainen Tallinnasta.

Hetken arpailin "tilauslistauksessani" Tomokon ja Godivan välillä, mutta onneksi diilaaja piti minua jännityksessä kaikkien ehdotusteni kanssa. Huoh sentään, että tämä Tomoko on kaunis. Niin kimalteleva, sädehtivä, peittävä, juhlallinen mutta tarvittaessa ei liian ja ja .... kyllä näitä ylistyssanoja voisi keksiä illat pitkät tällekin lakalle, mutta jätettäköön nyt tuohon listaukseen yllä. Se, ken tätä on kynsilleen saanut, tietää mistä puhun. Levittyy unelmanomaisesti, kuivuu kohtalaisen tekstuuriseksi (ei ihan yhtä voimakkaasti kuin IsaDorat) ja kestää. Kestää ja kestää. Melkein kuin Panu; isältä pojalle! Kaksi kerrosta ja lakkaukset ovat edelleen kynsilläni ja kolme ja puoli päivää suurin piirtein on takana. Näillä on suihkittu niin Uuden Vuoden juhlinnat kuin tämän viikon Kakkosmaanantai ja tämä päivä töissä. Napu-naputus ja mappien plaraaminen eivät ole saaneet nimeksikään tätä lakkaa lohkeilemaan, aksenttikynsissä tehosteena toimiva ChG:n Liquid Leather oli oikean käden nimettömästä päättänyt lohjeta nyt illasta.



Oikeaan käteen tehostin sekä pikkurillin että nimettömän, mutta arvatkaas vaan otinko kuvaa :D ? No, kyllä te nyt tiedätte miltä se voisi näiden kuvien perusteella näyttää. Hyvältä, voin jopa itse sanoa. Vuoden parhaat kynnet tähän mennessä, ehdottomasti ;)

 
 
Tämänkin tynkäviikko on taputeltu loppusuoralle, ihanaista viikonloppua kanssalakkaajat ja muut lukijat! 
Ja hyvää Loppiaista!
 
 
PS. toinen Tallinnan tuliainen on vähintään yhtä ihana, palataan siihen sitten toisella kertaa ellet ole sitä huomannut jo FB:stä..
 


8 kommenttia:

  1. Eikö ollutkin ihana kun se lakka siinä siveltimessä kimalteli?! :D En enää ihmettele ollenkaan Pixien hehkutusta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olihan se! Ota sinä lakkaukseen kuva siitä kimalluksesta siveltimessä, kun minä en tajunnut!

      Poista
  2. Tomoko on todellakin ihana! :)

    VastaaPoista
  3. Ooo, miten kivat kynnet! Ja voi ei, näinköhän mun pitää tuo Tomoko kans hommata.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pistä vaan Tiina tilaukseen toi Tomoko, et tule pettymään :)

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!