6.1.2014

Rakkautta pullossako?

Koetteko, että toisille lakkaaminen on samanlaista, yhtä helppoa tai vaikeaa kuin itselle? Olen useamman kerran saanut kunnian lakata ystävieni kynsiä milloin mihinkin tilanteeseen. Ehkä yhtenä jännittävimpänä tulee heti mieleen lakkausten tekeminen läheisen ystäväni häihin, jolloin meitä molempia varmasti jännitti jo ihan riittävästi ennen lakkaamista ja kädet tuntuivat olevan yhtä spagettia suuren päivän vuoksi. Ja kiirekin silloin taisi tulla... voi niitä aikoja. Mutta kyllä siitäkin hetkestä taidettiin kunnialla selvitä, hääpari on vuosien jälkeen edelleen onnellisesti naimisissa ja minä uskallan tänäkin päivänä lakata kynsiä toisille ihmisille.
 
Näihin nyt esilläoleviin kynsiin idea tuli saajalta itseltään. Jotain kaunista lakkaa ja blingiä.. tarjosin Alexini sisällön avuliaasti tutkittavaksi. Rouva on hyvä ja tutkii vaan, mikä mieleiseltä tuntuisi. Joulun oltua ihan nurkan takana ja Uuden Vuoden juhlat vasta alkamassa, hypistelyyn nousi OPIn Danke-Shiny Red, joka on nyt ollut enemmän kuin paljon kynsilläni ja täälläkin esillä joulun aikaan. Pitkiin hyväkuntoisiin kynsiin se sopii kuin nenä päähän, joten miksikäs ei laitettaisi tätä ihanuutta hänellekin. Oman vihjailuni tarjosin lisämausteen muodossa. Minulla olisi tällainen tänään saatu uusi lakka, jota en ole vielä omille kynsille tai swatcheiksi astikaan lakannut.. olisi blingiä ja ihan hurjan kaunis..! Kauaa ei tarvinnut ystävälle uutta pulloa vilautella, kun se hävisi kätösiin ihasteltavaksi. Ja kyllä, se ON kaunis. Hurmaava ja erilainen kynsilakka. Glitter vai sanoisinko "strassilakka". Koristeltu ja EHDOTTOMASTI Bling-bling. Se on OPIn I Snow You Love Me.

 

Vastaavantyylistä koristelua on ollut nähtävillä nyt useammassa blogissa mm. Sonnelassa. Kantaja tuntui ihastuvan lakkaukseen oikein toden teolla, sillä Danke-Shiny lähti kuulemma ostoslistalle. Hyvä niin, ei ollut huono ostospäätös se, voisi Kynnenviilaaja sanoa ja iskeä lakkauksen kantajalle silmää.




Kuinkas teihin muihin iskee I Snow You Love Me ja millaisissa erilaisissa lakkauksissa olette sitä käyttäneet? Entä mikä on ihan must kokeiltava väri/väriyhdistelmä sen alle ja mikä taas kannattaa jättää suosiolla kokeilematta? Eikös tämä nyt ole aika herkku!
 
Leppoisaa Loppiaista!

14 kommenttia:

  1. Mulle on tulossa I Snow You Love Me. Odotan innolla sen saamista :)

    VastaaPoista
  2. Kauniit lakkaukset!! Mielestäni I Snow You Love Men kanssa käy varmasti mikä väri tahansa alle, vaikka itse olenkin toistaiseksi kokeillut vain yhden kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin on sellainen kutina, että tuota voi yhdistää aika ennakkoluulottomasti eri väreihin. Testiryhmät kehiin..

      Poista
  3. Hienon lakkauksen sait aikaiseksi! :) Mie kyllä koen toisille lakkauksen paljon vaikeammaksi, tosin lakkauksia ei oo tullut montaa tehtyä, mut on se jotenkin vaikeempi tehdä 'väärinpäin'. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi, eipä olisi näistä tullut mitään ilman sinua :)
      Kun on enemmän kokemusta omien kynsien lakkailusta ja omien kynsien muodoista, toisille on tosiaan vähän haastavampi lakata. Mutta siinäkin uskon, että harjoitus tekee mestarin!

      Poista
  4. Mulla on ollut tuo jo jonkin aikaa mutta en ole vielä "ehtinyt" testata. Sen sijaan on huutava vääryys, että multa puuttuu noin upea punainen lakka. Upeat kynnet olet niillä loihtinut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun versiota ISYLM:stä odotan mielenkiinnolla..! Se voi olla lähes mitä vaan.
      Iso kiitos, tuo on kyllä niin hyväkäytöksinen lakka, että just tällä hetkellä ei harmita, ettei mulla ole sitä Ruby Pumpsia :) (harmitus alkaa sitten taas ensi marraskuussa...)

      Poista
  5. Aivan ihanat kynnet! ISYLM sopii kyllä varmasti kaikkien päälle, mutta punaisen päälle se sopii oikein erityisen hyvin! :)

    VastaaPoista
  6. Upeat kynnet! ISYLM on kyllä ihana, mutten ole toistaiseksi hankkinut omaa. Lakka-asia-kaapista löytyy irtotavarana samanoloisia glittereitä, mutten ole niitä(kään) vielä(kään) kokeillut. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Irtoglitterikin toimii varmasti, tuossa lakassa houkutteli glitterin ohuus, jolloin se "sulaa" lakkaukseen miellyttävästi :)

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!