29.9.2014

BonaCure Moisture Kick

Holy Grail -tuote arvoisellaan paikalla eli oma postaus minusta parhaalle hiusten hoitosuihkeelle. BonaCure Moisture Kick on tuote, jota käytän säännöllisesti sekä omiin hiuksiini että tyttäreni pitkiin ja paksuihin leikkien takuttamiin kutreihin. Turkoosi pumppupullo kulkeekin perheessä lempinimellä takunselvitysaine. Sillä nimellä sen osaa noutaa niin aiheeseen koulittu mieheni kuin myös perheen vilkas eskarilainenkin.

Moisture Kickiä saa kampaamoista ja Sokoksista, joista jälkimmäisestä hamstraan tätä pelastajaa nimenomaan näissä hard core -kokoluokan (400ml) liipaisinpumppupulloissa 3+1-päiviltä hyvällä hinnalla. Ensimmäiset kokemukseni muistan saaneeni tähän tuotteeseen silloisen anoppikokelaani pienemmästä, 200 ml:n pullosta. Vettä on siis virrannut ihan kiitettävät vuodet tässä välissä..
Moisture Kick on hiuksiin jätettävä hoitosuihke, joka pienemmässä koossa tulee ulos normaalista pumpattavasta suihkekorkista. Tässä isommassa on liipaisin, joka helpottaa käyttöä rutkasti. Hykertelin onnesta, kun ensi kerran huomasin matkakokoisen pikkukaverin tätä maagista aamujeni pelastajaa - ai että oli Kata onnellinen! Tätä sai pakattua työmatkoille nesteiden joukossa, sillä koko on huikean kätevä pariksi päiväksi; 50ml. Taisin kitsaasti käytellen pärjätä tällä viikon New Yorkissa, mutta silloin jätin tyhjän pullon hotellille enkä tuonut Purkinpohjiin ihasteltavaksi. Ja muutenkin - sitä on hurjan helppo täyttää isosta pullosta, joten tarvetta uudelle pienelle ei kovinkaan usein ole.


kuvassa vasemmalla uudenmallinen suihke,
oikealla vanha pullo


Suihke silottaa hiusta ja lisää jonkin verran sen kiiltoa. Sitä voi suihkuttaa niin pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin kuin kuivaankin latvaan ja pituuteen. Käytän itse molemmilla tavoilla. Tein määrälaskennan; Moisture Kickiä löytyy kodistamme tällä samaisella hetkellä neljä isoa pulloa ja yksi matkakokoinen. Pieni ääni pääni sisällä kysyy nyt, että olenkohan hieman yliarvioinut käyttötarpeeni lähikuukausille...? Ei, tätä ei vaan voi olla liikaa.

Yksi huomionarvoinen pointti: tämä on tappokamaa lattialla! Koska tuote sisältää silikonia, se on äärettömän liukas myös jäädessään lattiaan. Varo. Olen vetänyt useat läheltäpiti-lipat ja parit todellisetkin tämän ansiosta, joten suosittelen pyyhkimään sen pois laminaatti- ym. lattiapinnoilta. Empiirinen tutkimus kertoo, että iso ja karhea 60cmx60cm laatta taistelee paremmin tätä vastaan.

Oletko kanssani samaa mieltä siitä, että tämä on hoitosuihkeiden nro 1 
vai nokitatko jollakin toisella ?


2 kommenttia:

  1. Moisture kick on myös minun luottotuote. Joskus satuin ostamaan kampaajalta tuotteen ja nyt on jo muutama iso pullo kulunut käytössä. Tosiaan nro 1.
    Tosin reissuihin olen ottanut käyttööni Herbinan MarjaSpa kosteuttavan hoitosuihkeen pienen kokonsa vuoksi. Yllättävän hyvä tuote marketin hyllyltä löydettynä. Käy minun hennoille hiuksille hyvin.

    VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!