13.8.2013

Esiintulokynnet

Viimein uskaltaudun julkistamaan kynteni.

Olen lakannut kynsiäni jo ties miten kauan, mutta harrastukseksi tämä ryöpsähti varsinaisesti reilu vuosi sitten saatuani ensimmäiset Konad-kuviot kynsille. Se oli menoa sitten. Ihailen kauniita pitkiä kynsiä; omia ja rakenne, mutta omissani kestävyysaste lasten touhuissa on toisinaan varsin heikko... Rakennekynnet minulla oli noin 7 vuotta sitten ja niiden helppous ja aina huoliteltu look olivat koukuttavia. Tällä hetkellä elän omilla kynsillä, mutta salaa hiljaisesti haaveilen hieman raksuistakin, kun omat eivät ole aina niin kauniin pitkät (omasta mielestäni).

Nämä kynnet on tehty Flow-festareille, vähän asennetta siis kynsiin!






Lakkauksissa käytän aina aluslakkaa ja pikakuivattajaa, Seche Vite on luottokuivattajani. Näissä splatter-kynsissä pikakuivattaja ei ollut ehtinyt vielä kynsille, joten kiilto ei ole yhtä huikaiseva kuin SV:n jälkeen. Lakkoina:

Essie Blanc
Mavala Black
Essie Madison Ave-hue





Pidin kynsistä, sillä ne olivat mukavan pirteät ja riehakkaat. Muille aloitteleville vinkiksi, että nämä kynnet oli helppo tehdä! Ohjeita löytyy monesta blogista, mutta periaatteena on katkaistulla pillillä puhaltaa reippaasti lakkaa pohjalakatun kynnen päälle omalla vapaalla taiteellisella otteella. Vaihtamalla puhallusmatkaa saa aikaiseksi hieman erilaisia roiskeita. Kokeilkaahan tekin!


4 kommenttia:

  1. Siis aivan mahtavat!! Ja väritkin täydelliset! ps. ihana nähdä sinua täällä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen! Nämä onnistui minustakin aika hyvin ja mitä vapauden riemua pilkunviilaajalle, kun kuvioita ei voi itse säädellä!

      Poista
  2. Splatter-kynnet on mun suosikkeja! Sulla on hyvät värit tässä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa! Sulla on kans ihania kynsiä, erityisesti mulle ovat viimeaikaisista jääneet mieleen ne liukuvärjätyt Kikot sulkakoristuksilla - taidokkaasti tehty! Ja ne kesä vs. talvi, tykkäsin :)

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!