18.8.2013

Princess pink

Sain uusimpiin kynsiini inspiraation eilisistä prinsessasynttäreistä. Neiti 6veelle nämä olisivat voineet olla aika mieleiset :) Onnea vielä kerran eskarilaiselle.

Aurinko taisteli kanssani kilpaa holon näkymisestä kuvissa ja lopulta tyydyin kohtalooni. Eipä juuri näy, mutta siellä se holo kuitenkin on.


Alle ensin Essien Blanc ja hentona prinsessapinkkinä sai toimia Gina Tricot'n Candy Floss. Yltiösöpöilyyn kuin kirsikaksi kakkuun sopi ColorClubin Cloud Nine leimauslakaksi. Kasviköynnösleimat ovat Pueenin laatasta 33.


Helppoja levitettäviä olivat tunnetusti kaikki, ainoastaan leimauksessa hätäilin ja sain osin katkenneita kuvioita. Apuja siihen, anyone? XL-stampperi saattaisi auttaa, minulla kun on vain Konadin kaksipäinen pinkki.

EDIT: Kului kolme tuntia ja aurinko suostui yhteistyöhön kanssani. Tässä pari kuvaa paremmasta holoefektistä.
Minä - aurinko; 1 - 0. Mutta tiedän, että tässä kisassa tulen häviämään päivä päivältä varmemmin..
ja pahoittelut kynsinauhojeni tilasta, kaikilta osin ei niin kaunista katseltavaa, mutta näillä mennään.




Lomailut alkavat olla tältä kesältä ohi, huomenna pitäisi kammeta takaisin työpaikalle. Kävin kerran jo tutustumassa työelämään neljän päivän verran, mutta ne menivät hurjan nopeasti, kun tiesin että uusi lomapätkä alkaa heti uudelleen. Nyt Monday-efektiä vähentää tieto siitä, että ihana työkaveri on kotiuttanut yhteistilauksen Kosmetik4lessiltä! Sieltä on tulossa monta huikeaa namia...

4 kommenttia:

  1. Niin kauniit! :) Taisi olla Belegwen, joka vinkkasi, että ensin leimailee paperille ja sitten vielä leimasimella jotenkin painelee ilmakuplat leimaa ottaessaan pois. (mie kun ainakin vaan länttään sen ekan leiman kynsille mitenkään "harjoittelematta"..)
    Ja ehkä joutuu laittaa jo uuden tilauksen menemään - sinne oli tullut mm. hiekkalakkoja...damn. :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkeistä Kirsi! Noita täytyy ensi kerralla kokeilla.
    Ja tilausta vois tosiaan tehdä, ehkä muutamaa merkkiä vois haaveilla :) katsoin myös niitä hiekkalakkoja - must have.

    VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!