31.8.2013

Tuttu turkoosi

Turkoosi on varmaankin vaatekaapistani varmimmin löytyvä kesäväri. Kynsilakkoja olen samasta värisävystä hankkinut varsin mukavasti ja korujakin löytyy (useita..), joten matchy-match oli tänään jotakuinkin helppoa. Pohjalle pääsi Seppälässä myytävän Nails -sarjan Hologram 08. Tyylikkään värinen lakka, mutta peittävyydestä ei nyt irtoa pisteitä. Kynsillä on kolme kerrosta lakkaa, mutta olisin ehkä vielä kaivannut kerroksen, mikäli olisin jättänyt ne yksivärisiksi. Tiesin kuitenkin jo laittavani kärkiin lisää tavaraa, joten päätin että olkoon näin hyvä. Päälle liukuväriin tuli IsaDoran Ocean Crush ja kärkiin vielä saman merkin tummansinistä herkkua Night Flight. Kolme testaamatonta lakkaa saatu pois kerralla! Tuo Night Flight oli sattumanvarainen alelaarilöytö, mutta jo nyt tiedän että tulen sutimaan sitä syksyn kirpeisiin päiviin kynsilleni. Nimettömiin jätin Oceanin välistä pois ja lisäsin pari strassia kimaltelemaan lämpimään elokuun aurinkoon.





Vihreään ja kultaiseen taittavat hileet Oceanissa tekevät kynnenkärjestä jännittävämmän antamalla tummansinisen NF:n alta vain häivähdyksen loisteestaan. Kuvissa Hologram 08 jää liian siniseksi, en saanut järkkäristä asetuksia taipumaan sellaiseksi kuin halusin. Practice, practice, practice...

Seche Viteä jälleen päällyslakaksi, jolloin tekstuuri tyyntyi muiden lakkojen kaltaiseksi sileän pinnan alle. Jo nyt jännittää minkäsävyisenä näen omat kynteni poistovaiheessa..ettei vaan sininen tarttuisi aluslakasta huolimatta. No, sen näkee sitten.

Kummanlaisista te tykkäätte enemmän, kimaltavammista vai rauhallisemmasta aksenttikynnestä?

4 kommenttia:

  1. Tykkään molemmista! :D

    Tuo kimallus on kyllä ihanaa! <3

    VastaaPoista
  2. Mitäs me harakat ;) niin minäkin tykkäsin tuosta kimalluksesta!

    VastaaPoista
  3. Ihana(t) sinisävy(t)! :) Tossa nimettömässä menee niin kauniisti toi liuku (toisin kun meikäläisen viritys :D), siksi ehkä tykkään tosta enemmän...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi, omasta mielestäkin liuku meni aika jees, vain harjoittelemalla oppii. Ja kostea meikkisieni auttaa ainakin minulla niin se lakka ei imeydy liiaksi töpöttimeen.

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!