1.4.2014

IsaDoran Sugar Nails Pastels

Postilaatikossa odotti tänään monia ihania herkkuja, joista tässä ensimmäiset! 
IsaDoran maahantuoja Berner muisti minua IsaDoran uusilla Sugar Nails -sarjan pastellisilla kausisävyillä. Uusia tekstuurilakkoja on yhteensä viisi; 

131 Lemon Soda / 132 Peach Nectar / 133 Macaron / 134 Bon Bon / 135 Cotton Candy




 131 Lemon Soda

131 Lemon Soda: kaunis kesäisen keltainen, hieman oranssin ja punaisen sävyistä glitteriä joukossa, kun katsoo valoa vasten. Selkeästi väriltään kuitenkin keltainen, sanoisinko sitruunainen ;)
(nimistä pääsee klikkaamaan IsaDoran omiin kuviin)

 132 Peach Nectar

132 Peach Nectar: herkullisen persikkainen väri, joukossa paljon moniväristä glitteriä. Kesävarpaisiin aika ihana, miksi ei myös jo nyt jonkun ihanan roosanvärisen paidan kyytipojaksi, terästettynä mustalla !

 133 Macaron

133 Macaron: hento vaaleanvihreä, kuin macaron-leivos tosiaan! Tämän saamista kynsille odotan ehkä eniten! Granny Smith -omenalajike tulee väristä mieleen ensimmäisenä, mutta on vähän vaaleampi.

 134 Bon Bon

134 Bon Bon: herkkä karkkivaaleanpunainen herkku. Lakoista heikoimmin erottuva väri ainakin tikulla. Ihan kuin Hubba Bubbaa, oi vanhat hyvät ajat...

135 Cotton Candy 

135 Cotton Candy: uljas vaaleanvioletti sävy. Pääsee nyt kevättestiin juuri oikeaan paikkaan.


Tekstuuripinta kuivaa tyypillisesti hyvin nopeasti ja leveä suti saa lakan osumaan aloittelevammallakin daamilla ongelmitta kynsille. Näistä IsaDoran sudeista ei malta olla joka kerta hehkuttamatta! 

Kaikilla lakoilla on kesäisiin herkkuihin liittyvät nimet - varsin kiva idea! Tuollainen nimien suunnittelu olisikin varmasti hulvatonta puuhaa! ...siihen asti kunnes pää lyö tyhjää ja kaikki omasta ja kaverin mielestä järkevät ideat on koluttu jo sataan kertaan ja pullot edelleen huutavat nimiään :) No, totuuden nimissä olen ehkä sen verran supliikki nainen, että ihan ensimmäiseen hetkeen nimet eivät varmastikaan loppuisi. Mutta enhän minä missään nimien suunnittelussa nyt mukana ollut, vaan jo nimet omistavia lakkoja esittelemässä.


Joko teiltä löytyy näitä uutuuksia ja mitkä nousevat ensinäkemältä suosikeiksi? Huutoäänestys alkaa N - Y - T , NYT!

Lakat on saatu testattavaksi blogiyhteistyön kautta. 

6 kommenttia:

  1. Näitä jo Sokoksella vilkaisin, mutta jotenkin lakkojen värimaailma oli liiankin pastellinen omaan makuun, ainakin näin sulavien lumikasojen keskellä. Voi olla että herään esim. tuon Peach Nectarin ihanuuteen vasta sitten heinäkuussa, jolloin lakat on jo myyty loppuun, ja syysvärit alkaa täyttää ständejä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) taitolaji sekin, että ehtii vielä napata ne myöhäisheräämisen jälkeen houkuttelevat lakat :)
      Eiväthän nämä samaa intensiivistä värimaailmaa ole kuin OPIn Brazil-kokoelma, mutta ovat ihan toiseen tunnelmaan tarkoitettukin.

      Poista
  2. Sitruuna ja makarooni mun suosikkeja. Aivan herkkuja!

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Tykkäsin, kun ovat selkeästi toisistaan erottuvia sävyjä. Tervetuloa kevät!!

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!