4.4.2014

Yellow!

Pirteää kevätpäivää! 
Kyllä tuo aurinko tekee ihmeitä. Mieli ei enää muista niitä ankeita talvipäivien jurotuksia, kun niska kyyryssä kipitin aamun pimeinä tunteina autoon ja kaasutin töihin. Tuntuu, että väkisin suu vetäytyy virnistelemään iloisena tuntemattomillekin ihmisille ja sain itseni kiinni tänään tervehtimästä spontaanisti tuntematonta naishenkilöä. 
Haittaako - no ei! Onhan kevät, eivätkä toisetkaan ihmiset ole enää niin mörköfiiliksellä liikkeellä, että pahastuisivat yhtäkkisestä hyvänpäiväntoivotuksesta.

Auringon kanssa kilpaa loistavat kynnet ovat aika huikeat väripläjäykset. 


Räiskyvänkeltainen Golden Rosen 48 sai kaverikseen saman sarjan tekstuurin nro 74 keltaisesta värimaailmasta ja musapääkallojen oli tarkoitus kruunata koko komeus, mutta toisin taas kävi. Tekstuurin päälle kuva asettui yllättävän kivuttomasti, mutta jotenkin ihmeellisesti onnistuin rääpimään keskisormen kuvan yläreunastaan mutkalle ja samantien myös junttasin sen väärään kohtaan. Blaah, mutta olkoon, koska kuva ei enää siirtynyt paikaltaan minnekään.







Korvamadoksenne jätettäköön minulla juuri päässä soiva "Play the funky music white boy..."

8 kommenttia:

  1. Ihanan piristävät kynnet... Aurinko!

    VastaaPoista
  2. Onneksi en tunnista korvamadoksi tarjoilemaasi kappaletta.. ;)

    Kivat kynnet, ja totta tuo auringon vaikutus hyvään mieleen ja jopa tervehtimisalttiuteen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, ettei siis jäänyt sinulle ainakaan korvamadoksi :) Youtube varmasti auttaa asiassa, jos haluat sen matoilemaan korviesi väliin :)
      Ja iso kiitos kehuista.

      Poista
  3. Hauskat! Siis onko nuo siirtokuvia? Et sattuis muistamaan mista ovat peraisin? : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu nämä ovat siirtokuvia ebayn ihmeellisestä maailmasta. Myyjän voin kysäistä huomenna, koska olin mukana yhteistilauksessa, mutta kuvapohjassa lukee merkkinä BLE1198. Palailen asiaan :)

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!