17.4.2014

Kuntoutusklinikalla

Tulin jo jokin aika sitten hankkineeksi kameraani makrolinssin nyhertämiskuvia varten, koska näitä nenä-kiinni-kohteeseen juttuja tulee blogin täytteeksi kuvailtua. Nikonini on ollut yhteistyökykyinen, joten sen runkoon aion jatkossa mieluusti haluta kunnon objektiiveja (hui miksi tuohon tuli monikko??) , vaikkakin niiden hinta on laadun parantuessa suolainen. Tämä allaoleva on testimielessä hankittu halpa räpsy, eikä siis mitenkään verrattavissa varsinaisiin makro-objektiiveihin. Järkkärigurut älkööt nostako minua tästä seinälle ja ladon taakse vientikin on kielletty.


Sitten kuntoutusklinikalle.
Sally Hansenilta on tullut markkinoille Rehab -nimen alle pari hoitotuotetta; Nail Rehab* tehohoito rääkkiintyneille kynsille sekä kuiville kynsinauhoille pelastusta tarjoava Cuticle Rehab*. Uutuudet hoitavat vahingoittuneita, 
huonokuntoisia ja kynsilakanpoistoaineen kuivattamia kynsiä, mikä saa ainakin minut innokkaaksi testaajaksi onko tuotteista todella tähän. Nail Rehab -tehohoito ja Cuticle Rehab -kynsinauhageeli lupaavat palauttaa kynsien kiillon ja tehdä niistä vahvat ja hyväkuntoiset.

   

Hennon vaaleanpunainen lakka peittää kynsien pienet virheet ja epätasaisuudet, joten kynsistä tulee heti terveemmän näköiset. Jasmiini- ja ruusu-uute sekä E-vitamiini rauhoittavat ja kosteuttavat kynsiä. Olen käyttänyt tätä värilakan alla nyt jonkin aikaa ja kosteutuksen laiminlyömät kynteni ovat olleet tämän tarpeessa. Silloin kun kynsillä ja käsien iholla on kaikki hyvin, olen enemmän kuin helppo unohtamaan ylläpidon. Koska ihoni ei ole sitä nopeimmin korppuuntuvaa sorttia, rasvaaminen jää hataran muistini viimeisille rippeille. Lyhyt ja tanakka suti on oikein hyvä levitykseen.


Cuticle Rehab -kynsinauhageeli hoitaa, kosteuttaa ja suojaa vahingoittuneita kynsinauhoja. Kurkulle ja melonille tuoksuva geelivoide tekee rispaantuneista kynsinauhoista joustavat ja putkilo on äärettömän kätevä nakata kassiin ja hölväillä pitkin päivää vaikka bussia, puolisoa tahi omaa vuoroa odotellessa. Myönnän, olen lätrännyt tällä liikennevaloissakin. Geeli on väritöntä ja imeytyy hyvin eikä jätä lainkaan rasvaista tai öljymäistä tunnetta. Geelimäisyyden ansiosta tämä ei myöskään valu, mikä on kiireisessä päiväkäytössä mainio ominaisuus. Varmasti hyvä kuntokuuri meikäläisen kynsinauhoille.

Tässä vielä makrolla kuvattu pikaotos yksistä perusranskalaisista, ettei postaus jää aivan ilman kynsiä. 
Alla on vain kaksi kerrosta Nail Rehabia.


Kuinkas teidän kyntenne voivat ?

* tuotteet on saatu testattavaksi blogiyhteistyön kautta.

2 kommenttia:

  1. Eksyin tähän postaukseen googlettaessa tuota nail rehabia ja nyt mieleeni juolahtikin kysymys noihin ranskalaisiin liittyen. Elikkä onko tuossa ranskalaisten alla ainoastaan vain tuota nail rehabia ja sitten kynsien kärjet lakattu valkoisella? Tahtoo samanlaiset. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, alla on vain Nail Rehabia kaksi kerrosta, valkoinen lakka kärjissä ja päällyslakka. Hyvin yksinkertaiset.

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!