13.6.2014

Formula X

Ensimmäisiä NY:n kynsilakkatuliaisia kynsillä asti. Tusinan verran erinäisiä lakkapulloja kotiutui matkalaukkuni syövereissä (lenkkareiden sisällä, itseasiassa) ja ensimmäinen niistä pääsi pian kynsille.

Tuotemerkki Formula X ei soittanut kelloja ennakkoon, mutta katsoessani lakkahyllyjä (kuvaa Facessa) oli käytännössä aivan se ja sama, olisiko pulloissa täyttä kuraa vai käyttökelpoista kynsilakkaa. Mopo keuli kohtuullisen pahasti. Ja swatcheja en sitten siihen hullaantumiseen ehtinyt katsella yhtään... Syiksi keulimiseen voin antaa hyvällä omallatunnolla seuraavat:

1) en ollut käynyt vielä YHDESSÄKÄÄN (!) kosmetiikkaliikkeessä ja oli sentään jo reissumme toiseksi tai kolmanneksiviimeinen päivä. Orastava paniikki leijui ilmassa, etten saa ostetuksi mitään kosmetiikkaa. Huoh, huoli poissa.
2) kello lähenteli tuohon aikaan jo puoltayötä, joten aamupäivästä aloitettu shoppailu alkoi saavuttaa jo juopumisen tuntemuksia. Ei alkoholista vaan silkasta väsymyksestä. Nyt tiedän miltä tuntuu termi "shop 'til you drop".



Formula X on Sephoran oma lakkamerkki, jota kyseisestä liikkeestä löytyikin metritolkulla notkuvin hyllyin. OPIa Times Squaren Sephorassa ei ollut lainkaan, saati indiemerkkejä. Siksi osteluni jäivät pääosin tähän lakkamerkkiin, pari muuta nappasin myös, kun ne huomasin.


Kullanoranssi Magma on todella kuin sulaa laavaa kynsillä. Se hehkuu lämpöä ja suorastaan kirkuu kuumuutta ja kipinää auringonvalossa. Hintaa lakalla oli 12,50 USD eli vähän reilut 9 euroa pullo.


Kahdella kerroksella univajeinen kärsivällisyyteni oli saavuttanut huippunsa ja totesin peittävyyden olevan riittävä. Astetta virkeämmillä silmillä katsottaessa kerros lisää olisi saattanut olla paikallaan täyteen peittävyyteen. Lakka käyttäytyi kuitenkin kohtuullisesti, hieman luirua koska kerrostusta olisi vaatinut sen kolme kertaa, mutta levittyvyys oli hyvä ja sutikin varsin mallikas. Täytyypä muistaa ottaa jostakin seuraavasta lakasta sutikuvaa todistusaineistoksi. Lakkauskokemuksena ei nouse mihinkään TOP -listaan paremmuudessa tai huonoimmuudessa, joten en vertaisi tämän yhden perusteella mihinkään erikoisen hurmiolliseen lakkatasoon. Mustat täplät ChG:n Liquid Leatherillä ja taas jaksoi porskuttaa!


Kullan kimallus näkyy ylläolevassa kuvassa todella selkeästi, en sanoisi sitä enää edes shimmeriksi vaan lähes yhtä dominoivaksi kuin oranssitkin hiput. Lakka on tasaista, ei siis sisällä varsinaisia kookkaita glitterhileitä, vaikka efektilakka -nimellä myydäänkin. Mikä teistä olisi oikea termi tuolle lakalle? 
Kävisikö microglitter?


Oletteko törmänneet tähän Formula X -merkkiin aiemmin ja mitkä ovat teidän kokemuksenne lakasta?

4 kommenttia:

  1. Onpa herkullisen näköinen lakka! Mulle outo merkki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on tosiaan hyvin lämmin lakka, auringossa eritoten huikean kaunis.

      Poista
  2. Ihana lakka ja kivat kynnet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos!
      Varsin yksinkertaiset koristelut oli pakko tehdä, kun ei meinannut pysyä hereillä :) kyllä sitten aamuyöstä pompin hereille.. Mur.

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!