16.6.2014

Ison Omenan kosmetiikkatuliaisia

Tuliaiset New Yorkin reissultani keskittyivät pääosin vaatepuolelle, mutta ehdin minä pari kertaa onneksi myös kosmetiikkaliikkeeseen. Olisi ehkä ollut pyhäinhäväistys olla käymättä värejä pursuavissa liikkeissä ja todeta, että tilaanpa sitten koto-Suomessa näitä samoja tavaroita nettikaupasta.


Ostoslistalla silmämeikkeihin olivat Urban Decayn legendaarinen silmämeikinpohjustusaine, MACin pari sivellintä sekä Sephoran kahden harjan ripsiväri-innovaatio. Check, check - kaikki löytyivät! Sekä toimivaksi jo havaittu Sephoran nude rajauskynä, joka muuten liukuu todella pehmeästi ja piirtää juuri sopivansävyistä neutraalia raikastusviivaa silmän sisärajaukseksi.



Kaikki ovat päässeet jo käyttöön ja legendat ovat lunastaneet lupauksensa. Jos jostain näistä täytyisi erikseen ihan mainita niin UD:n Eyeshadow Primer Potion (EPP) kannattaa löytyä jokaisen meikkilaukusta. Aamen.

Pohjustajia on neljää eri laatua; 
Original, joka kuivuu luomella värittömäksi, 
Eden (kuvissa), jossa on sävyte ja se sopii erityisesti rasvaisuutta poistamaan mattapintansa ansiosta. Samoin se tasoittaa luomen väriä todella mukavasti vaaleita luomivärejä ajatellen. 
Kolmas pohjustevaihtoehto on Sin, jossa on samppanjaista shimmeriä joukossa sekä viimeisenä 
Anti-aging, joka muiden tavoin saa luomivärin kestämään paikoillaan  ja 8-viikon kliinisissä testeissä tämän käytön jälkeen on todettu heinoimpien ryppyjen siliämistä ja ihon kirkastumista. Samoin ihonvärin on todettu olevan kuulaampi.

3 kommenttia:

  1. ooooh, mun on PAKKO saada tuota pohjustustaika-ainetta! Mä haluaisin niin kovasti käyttää luomivärejä, mutta mulla on hyvin rasvoittuvat luomet ja hetken päästä kaikki on vaan jossain luimivaossa viiruna ja näytän tosi epäsiistiltä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin sun onkin PAKKO saada!!! Tän kanssa luomivärit EI OO viiruina. Mä olen myös nyt niin myyty tälle että jäin heti koukkuun. Ihmettelen jo, miksi en tuonut tätä itselleni useampaa tuubia? Tosin käytettävä määrä on ihan mielettömän vähän kerralla, joten kyllä tuosta nyt pitkäksi aikaa huvia ja hyötyä on!

      Poista
  2. Mulla ei toimi tuo pohjustaja... Luomivärit viiruina alta aikayksikön :( Eikä toimi ne muutkaan superhyviksi mainostetut tuotteet. Kiva kun tuokaan ei ihan halpaa ole, ja nyt sitä on tuubi turhana.

    VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!