24.6.2014

OPIn nudet

Jopas jotakin, olin nakannut jo ajat sitten luonnoksiin kynnet, joista en ollut ehtinyt kirjoittaa riviäkään. Korjataan tilanne katselemalla yhdessä kuvia ja minä voin simultaanitulkata tämän kirjoituspuolen.

OPIn Brazil-kokoelmasta kotiutin kolme neutraalia sävyä ja pari kirkkaampaa yksilöä. Tässä neutraaleista kaksi; vaaleampi Don't Bossa Nova Me Around sekä tummempi Taupe-less Beach. Nämä nudevärit ovat sydäntäni lähellä ja siksi en osannut valita niistä yhtään, jonka jättäisin pois. Suklainen I Sao Paulo Over There odottaa vielä kynsillepääsyä.


Värit ovat parhaimmillaan ylläolevassa ulkokuvassa. Sisällä valaistus on polttanut ne karrelle, valtava pahoitteluni tästä. Levittyvyys on helppoa ja kaksi kerrosta kynsillä toimii moitteetta. Mattasin kiiltoa hohtavat kynnet China Glazen Matte-päällyslakalla ja lisäsin niihin koristestrassit antamaan eloa. Olin lopputulokseen ihan tyytyväinen, vaikkei näistä erikoisemmin tuijottelukynnet tulleetkaan.

Mitä mieltä te olette neutraaleista väreistä; saavatko paikan Helmereissänne vai 
ovatko ihan toimistohiirien omaisuutta?

6 kommenttia:

 1. Mulla ei oo kauheana neutraaleja värejä. Muutama hassu vain. Kyllä niitäkin tarvitaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen innostunut niistä vasta viime aikoina, mutta menettänyt sydämeni kyllä sitä myöten niille :)

   Poista
 2. Don't Bossa Nova Me Around on ihana, sen hankin tuosta kokoelmasta ensimmäisenä! Ihme kyllä, yleensä kun en niin nude-lakkojen ystävä ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komppaan lakan ihanuudessa! Kävin jonkun hetken itseni kanssa keskustelua siitä, minkä tai mitkä noista nudeista voisin jättää pois, mutten saanut vakuutettua itseäni riittävästi ennen ostoshetkeä :) - kaikki kolme ihanuutta kotiin!

   Poista
 3. En ole mikaan suuri neutraalien tai nudelakkojen ystava, mutta nama kaksi minultakin loytyy. :)

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!