8.8.2014

Mermaid's Dream ja Henley Regatta

Oi että kuumat kesäpäivät ovat olleet kuin tehtyjä minua varten! Toiset tuskailevat paahtavan auringon alla, kun mitään ei jaksa tehdä, mutta olen vain niin syntynyt kesänlapseksi. Katsokaa nyt tuotakin tämän kesän uutuustuuttia, minttua, miten sekin hikoilee! Äkkiä ehdin kuvata pohjalakatut kynnet sen kanssa, ennen kuin se katosi parempiin suihin. Minttu kuuluu ihan suosikkeihini yhdessä lakritsin kanssa ja olihan tässä aika paljon samaa sävyä kynsien kanssa.



Etusormessa ja pikkurillissä Deborah Lippmanin kaunokainen Mermaid's Dream, jossa on ihana vaaleanminttu pohja ja sinisiä glittereitä joukossa. Lakka on ihanan intensiivisen pigmenttinen, esimerkiksi kuvassa vieressä olevaan Butter Londonin Henley Regattaan verrattuna. Peittää ongelmitta kahdella kerroksella ja pinta jää hieman strukturoiduksi. Muissa kynsissä kolme kerrosta Seppälän Nails-sarjan mintunvihreää hologrammilakkaa numero 07. Sekään ei peitä kunnolla kuten näkyy ja muistin tämän ennen lakkailujen aloittamista. Väri oli kuitenkin niin sopiva, että korvaavan lakan puuttuessa (listalle!) tämä sai kelvata. Lakkojen kuivuminen kuumina ja ukkosen painostamina päivinä on oma taiteenlajinsa, jolle kynsiholistikaan ei voi muuta kuin laittaa tuuletinta hyrräämään tai sutia pikakuivattajaa entistä ahkerammin.





Henley Regatan mainitsinkin jo aiemmin. Se on kaikessa luiruudessaan vain niin taivaallisen ihanan värinen, että en voi kuvitella heittäväni sitä kierrätyslaatikkoon. Olen jotenkin heikkona tuollaisiin turkooseihin ja katsokaa nyt sen kimallusta! Samalla sain kaksi testaamattomien purkissa odottanutta lakkaa passelisti käyttöön. Merenneidon unelmaa ja muutenkin meriaiheista teemaa jatkamaan laitoin sointuvat strassit kuin helmiksi simpukasta kaivettuina aksenttikynsille. Ehkä pliisu valinta sanoo joku, mutta mukavan rauhallinen sanoo oma sisäinen ääneni. 





Toinen valinta olisi ollut tummansininen strassi tuosta Mermaid´s Dreamista noukittuna 
- kumman sinä olisit laittanut ?

6 kommenttia:

  1. Oi, todella kauniit! Strassit näyttää ihan vesipisaroilta lakan päällä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Roosa sinähän sen sanoit, tosiaan vesipisaraltahan nuo näyttävät! Kiitos kehuista :)

      Poista
  2. Upeat kynnet! Ja niin kauniit lakat ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos :) eihän tuollaisilla kaunokaisilla huonoja kynsiä saa aikaiseksikaan ;)

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!