19.8.2014

Testissä: Sally Hansen VitaSurge Growth Gel

Alexini eli kynsitarvikelaatikostoni uumenissa majailee jos jonkinmoisia kynnenvahvistajia, kasvua edistäviä aineita ja muita toisinaan kyseenalaisesti toimivuutensa todistaneita pulloja. Tänään esittelyssä kuitenkin yksi lisää, jonka toimivuustesti on ollut käynnissä, saanen esitellä: 
Sally Hansen VitaSurge Growth Gel.


Mitä?

Sally Hansen VitaSurge Growth Gel on kertakaikkisen hilpeän väristä vaaleanvihreää petrimaljatuotosta 13 ml:n pullossa. Geelimäisenä se imeytyy nopeasti ja vahvistaa sekä kosteuttaa kynsinauhoja ja kynsipetiä. Lontoonkielisillä Sally Hansenin sivuilla luvataan kynnenkasvua jopa viidessä päivässä. En ihan pystynyt olemaan sitä aikaa ilman lakkaa, mutta geeli vaikuttaa lakatuillakin kynsillä, tosin hitaammin. Tuoksu on hedelmäisen hento, tuoksutermistökokematon nenäni sanoisi joukosta löytyvän omenaa ja päärynää. Tuoksu häviää nopeasti kynsiltä, eivätkä limenvihreä väri tai siniset helmetkään jää kummittelemaan kynsille.


Pullossa on mukava pehmoinen pörrösuti, samanlainen kuin monissa huulikiilloissa. Pörröinen aplikaattori helpottaa geelimäisen bakteerimähmän levittämistä tavallista harjasutia paremmin. Tuote sisältää A-vitamiinia (siniset petrimaljan bakteerikasvustot), C- ja E-vitamiinia, jotka kosteuttavat kynttä ja auttavat sitä kasvamaan vahvempana.



Miten?

Sudilla levitetään geeliä kynnelle ja hierotaan tuote kynnenpintaan ja kynsinauhoihin. Geeli ei jätä lainkaan tahmaista tai öljyistä tunnetta, joten Kynnenviilaajan pisteet nousevat kohisten tästä ominaisuudesta. Taisin mainitakin jo, että geeli imeytyy todella nopeasti ja on siten kiireisemmänkin herras-/rouvas- tai neitihenkilön käteen sopiva tuote. Aikaa tämän kanssa ei tarvitse tuhrata liiaksi asti, kun kaikki on samassa pullossa.



Peukku vai haukku?

Aluksi olin epäileväinen tuotteen suhteen, mutta kyllä se tuntuu kynsiäni kosteuttavan. Pidin geelin lomakassini taskussa mukana, jolloin tein testausta tämän kasvuvaikutuksista. Ja nyt täytyy myöntää, että joko lomailu tai se yhdistettynä tähän kasvugeeliin ovat kyllä tuottaneet minulle lisämillejä ja joustavuutta kynsiini.



Mistä?

Oma putelini on ostettu New Yorkin reissulta ihan drug storesta, tämä kyseinen pullorassu ei ollut päässyt ensimmäiseen tai toiseenkaan ostospostaukseen. Saakoon palstatilaa nyt näin oman esittelyn muodossa. Maahantuojalle laitoin kyselyä saako tätä Suomesta, mutta joudun nyt harmikseni toteamaan ettei tätä ole saatavilla meidän kaupoista. Tilasin tätä jo lisää saksalaisesta Amazonista, sillä puteli vajuu uhkaavaa vauhtia. Mukana saattoi tulla jotain muutakin .. ja tokihan tätä on tilattavissa myös USA:n mantereelta. Suomesta on saatavilla Maximum Growth kynnenkasvattajaa, oletteko testanneet sitä?



7 kommenttia:

  1. Oo, mielenkiintoisen oloinen tuote! Mun ongelma kynsien kanssa on nimenomaan kuivuus, tämä voisi olla siis hyvä ratkaisu. Tykkäsin kyllä myös Trindin Nail Balsamista, lienee aika samantyyppistä ainetta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin kuivuus on se suurin ongelma. Varmaankin useimmilla meillä aktiivilakkaajilla...
      Muistelin minullakin olevan tuota Nail Balsamia, mutta se olikin jo loppu, tällä erää laatikostosta löytyi Trindin Keratin Nail Restorer'ia. Varsin samanoloinen tuote kuin Nail Balsam, mutta tämä on geelimäistä. Ja minun on pakkopakkopakko (!) antaa tälle iloisuuspisteet kekseliäästä värityksestä :D

      Poista
  2. Hauskan näköistä ainakin:D

    VastaaPoista
  3. Hassun näköstä tököttiä! Kuulostaa kyllä niin hyvältä että jos tämä jostain vastaan tulee, taidan hankkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Jenkkilässä maksoi muistaakseni jotain 6 dollarin hujakassa, nyt Saksasta tilattu oli hetkinen.... *surffailua s-postiin* 6,19 EUR plus postarit.

      Poista
  4. Jaa, ma olen tata joskus kaupassa katsellutkin, pitaiskohan seuraavalla kerralla ostaa.. :)

    VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!