30.8.2014

Piiloutuneet Neiti Kesäheinän kynnet

Neiti Kesäheinän kynnet. Otsikko tuli heti mieleeni, kun löysin nämä kynsikuvat unohtuneena koneelta. Pohjalla kaikissa GT:n valkoista kaksi kerrosta. Päälle kokeilin Formula X:n Thunder lakkaa, jonka nimi oli heinäkuussa enemmän kuin tuttu monella paikkakunnalla.. mutta miten tämä on ukkonen? Noin kepeän sävyinen lakka? Vai riittääkö vain se, että kaikki pöllyää sulassa sovussa sekaisin kynnen pinnalla?



Jonkin verran isompien glitterien osalta asettelua vaativa lakka, mutta pohjan pikkuhitula kulki sudissa hyvin. Lakassa on erikokoisia vaaleanpunaisia, vaaleansinisiä ja vaaleanvihreitä glittereitä, vihreitä vain pienimpänä hitulana. Useimmissa vaaleanpunaisissa ja -sinisissä on vähän shimmeriä mutta vihreässä ei lainkaan tai silmäni ei sitä niin pienestä hipusta erota. Pohjalakka on väritön, joka antaa mukavasti vaihtelumahdollisuuksia allakäytettävään lakkaan.




Seuraavana päivänä pääsin tuunaamaan. Lisäsin valkoisille kynsille Essencen Nude Glam -sarjan hyvin helmiäisenhohtoista lakkaa Iced Strawberry Cream. Valinta istui varsin mallikkaasti alkuperäisten lakkojen kanssa ja teki lopputuloksesta hempeän huuruisen.



Mitä olette mieltä yleisesti lakkojen nimistä,
 ostatteko joitakin lakkoja ihan vain nimen vuoksi?

8 kommenttia:

  1. Mikä myrsky tuo on olevinaan, lempeä kesäinen tuulenvire ennemminkin? :D Kaunista on kyllä :)
    En varsinaisesti ole nimen takia ostellut, mutta jos voisin niin kaikki Harry Potter-teemaiset lakat kyllä kahmisin oli väri mikä tahansa :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähden komppaamaan sinua tuossa kesäisessä tuulenvireessä :)
      Potterit voisin kuvitella tummiksi syyslakoiksi.

      Poista
  2. Nyt ei kyllä ukkonen tullut mieleen.. nätit on kyllä! Joitain lakkoja olen hankkinut nimenkin takia, mutta koostumuksen täytyy olla kunnossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en saanut tästä ukkosta oikein tekemälläkään :) Minulla ei taida äkkimuistelemalla olla yhtään lakkaan pelkän nimen takia, mutta useamman kerran olen miettinyt miten hulvattomia nimiä lakoilla onkaan!

      Poista
  3. Onpas herkullinen tuo glitterlakka! Muutenkin nätit kynnet. :)

    VastaaPoista
  4. Tosi nätit kynnet. Tuo Thunder on vallan ihastuttava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos :) Thunderia taas ensi kesänä kynsille - ehkä ?

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!