1.9.2014

Säkenöivät ruudukot

Sarjani Kynsikoristeluja koneen uumenista jatkuu. 
Olen lakannut ja kuvannut kasapäin kynsiä, mutta niiden saanti muistikortilta koneelle ja sieltä tekstin kanssa julkisuuteen on tuottanut viime viikkoina hankaluuksia. Eikä tätä harmistusta mitenkään edesauta se, että huomaan kalenterini täyttyvän tulevan syyskuun osalta mitä erinäisimmillä reissuilla.
Kirjoitusurakkaa pukkaa, että saisin ajastettua edes jotain teille. Jos nimittäin jättäydyn vain nakukynsille tai kuvina muistikortin uumeniin, unohdun varmaan teidän kaikkien mielistä vauhdikkaan syyskuun aikana...

Nämä holoihanuudet ovat ajalta kun aurinko paistoi ja oli KUUMA. Ja LOMA. Ei siis ihan tämän viikon tuotoksia. Instassa ehdin nämä innostuksissani jo vilauttamaan, mutta kuten todettua loput kuvat jäivätkin järkkäriin.


Lakkoina ColorClubin huikean säkenöivä Cloud Nine sekä leimoissa OPIn kerta toisensa jälkeen hymyn huulille nostattava DS Extravagance, joka nosti holopohjan kanssa kimalluksensa ihan uusiin sfääreihin. Lakkauskokemukset näiden osalta entisenlaista hyvää, pohjalla hmm.. kaksi tai kolme kerrosta Cloud Ninea.


Leimasin ruudukoita Pueenin laatalta 48, jotka nousivat hieman sinne sun tänne, mutta olin niin innoissani tästä parivaljakosta, etten juuri jaksanut ressata vähän kiemurtelevia ralliruudukoita :) 


Anteeksi nämä pelkät aurinkokuvat, mutta ei näitä lakkoja voinut muualla kuvata!


Hyvää alkanutta syyskuuta, 
tuokoon nämä kuvat vielä lempeän muiston ihanasta ja 
lämmittäneestä auringosta teidän jokaisen mieliinne!

8 kommenttia:

  1. Mielettömän upeat! Tuijoti tuijoti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö, tuijottelin itsekin näitä ihan järkyttävästi :) Oli omastakin mielestä onnistunut setti - ja toi holo... nam!

      Poista
  2. Hihhiii, tutut leimat ;)
    Ihana yhdistelmä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelinkin, että kyllä sä varmaan kohta tajuat, kun niitä sinun ruutuja ihastelin ;)

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!