17.9.2014

Kikon helminauhaa

Kesällä saapui muutama pirteä Kikon lakka, joista kuvia on tarjolla tänään. Pohjalla on kolme kerrosta lakkanumeroa 345 - tarkemmin Jade Green, joka on puolihuolimaton minttulakka olematta kuitenkaan värisävyltään räiskyvän päällehyökkäävä. Mintunvihreän joukossa on nimittäin aavistus harmaata sävyä, mistä syystä se miellytti minua kovasti. Lakka levittyi kiltisti, mutta laitoin peittävyyden takaamiseksi kolme ohuehkoa kerrosta.Helminauhamaiset leimat ovat Pueenin laatasta 45 ja lakkana toinen kikolainen, 316 Red Violet. Pienten haasteiden jälkeen (luettuasi loppuun ymmärrät minkä) mattasin vielä kynnet China Glazen Matte Magicilla ja tykkäilin kyllä kynsistäni varsin paljon! Mattakynnet ovat jääneet jostain syystä ihan unholaan ja nyt nämä nostivat tuijotteluastetta kyllä mattauksiin taas ihan huomattavasti.Loppuun vilautan vielä ensimmäisestä lakkaussessiosta aikaansaadun Strömssi-kuvamateriaalin. Osannette jakaa sen tunteen, kun kaikki kynnet on lakattu ja leimattu ja pikakuivattaja napottaa juurilevitettynä kynsillä. Siirrät vähän puolihuolimattomasti lakkapulloja pois edestä ja .... NOOOOUUU! Nimetön uusiksi ja sitä rataa. Tämä toimitus on tietysti tehty vasta yön pimeinä tunteina, että ahdinko olisi mitä syvin.


Onnistumisia teille :)

6 kommenttia:

 1. Oi kun on kiva tuo leima! 345 on tosi nätti lakka myös:)
  Mulle kävi eilen niin, että jouduin lähtemään ihan märillä kynsillä auton rattiin, siis pullo kiinni, avaimet kouraan, lipokkaat jalkaan ja menoksi. Selvisin tosin hyvin mutta kun pääsin takaisin kotipihaan ja otin avaimen virtalukosta, oikean käden nimettömästä meni puolesta kynnestä lakat ruttuun >:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaarrggghh. Kun olet varjellut koko matkan kynsiä ajatuksella ja _melkein_ taputtelet itseäsi olkapäälle, että hyvinhän tästäkin selvittiin, niin tuo. Joo tuostakaan ei voi tykätä.
   Tuota omaa ruttuani ei myöskään millään Sechellä siloiteltu :D

   Mutta leima oli minullekin aika positiivinen ylläri - ehkä joskus taas uusissa väriyhdistelmissä voisi muistaa tuon.

   Poista
 2. Mielettömän upeat nämä! Ei voi ku ihastella ja tuijotella...

  VastaaPoista
 3. Tykkään ihan helkutisti! Ja mattaaminen miellyttää mua aina :)

  VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!