21.9.2015

Mustaa ja hohdetta

Tänään synkistellään tummemmilla kynsillä, mutta kuitenkin iloisissa merkeissä - huomasin taas, miten olinkin ikävöinyt tummia lakkoja ja erityisesti mustaa!

Pohjaksi valitsin China Glazen tutun luottomustan Liquid Leather, joka on käytännössä lähes one coater, mutta laitoin kaksi ohutta kerrosta varmuuden maksimoimiseksi. Hopeanväriset niitit on saatu Born Pretty Storelta ja istuvat tähän rocktyyliin varsin muikeasti.





MoYou Londonin Zodiac Collectionin laatta 10 eli skorpionin laatta oli jälleen kovalla käytöllä. Siitä löytyy kerta toisensa jälkeen uusia, jännittäviä kuvioita kaivettavaksi kynsille. Nyt käytössä ollut kuvio on kuvassa peukalon kynnen vieressä ja se on leimattu pystyyn.




Leimauslakkana on niinkin yllättävä veto kuin IsaDoran unelmanohut lakka Halo! Halo ei todellakaan huuda pigmenttisyydellään, mutta tässä leimauksessa sen shimmerinen hohde on täysin riittävä erottamaan kuvion mustasta pohjasta. Yllättävän toimiva, vaikka itse sanonkin. Kannattaa siis kokeilla niitä erikoisempiakin lakkoja leimaukseen. Leimaustyynystä lakka ei meinannut erottua millään, mutta fiiliksellä vedetty leimaus oli kerrankin meikäläisen puolella ja kuvat menivät suurinpiirtein suoraan.



Halo on hennon vaaleanvihreä, mutta se taittoi kynsillä vihreyden lisäksi sekä sinisen että violetin useita eri sävyjä, kuten kuvista näkyy.


 




Minulle tulee näistä mieleen ihan Charming Nailsin Taina tummanpuhuvan värinsä ja leimausten puolesta!


12 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos ja kumarrus! Mukavaa, että teiltä tulee näistä aina palautetta!

      Poista
  2. Teitkö nämä kynnet mulle? Voisivat olla mun kynnet, niin ihanat! Ja arvaa mitä, just viikonloppuna tilasin tuon Zodiac laatan koska siinä on paljon mun tyylisiä kuvioita :D hauska sattuma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä näistä tulit ihan heti mieleen :D
      Hyvä, että olet tilannu tän laatan, on ollut mulle tosi monikäyttöinen.
      Minusta nämä on vaan niin ihanat kynnet, tummaa mutta hentoista hohdetta; tykkään myös itse!

      Kiitos kommentista Taina :)

      Poista
  3. Oi että, nämä on hurjan kauniit! Aivan täydelliset ♥

    VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!