24.9.2015

Sidewalk Psychic

Kuolausvaroitus, holoihanuus seuraavissa kuvissa. ColorClubin uusi seitsikko Halo Hues-sarjaan tuli muutaman muun CC kokoelman kanssa viime viikolla Suomen markkinoille ja kun satuin juuri niiden kotiutumispäivänä CesarsShopiin, ei auttanut muu kuin napata ensi hädässä yksi kauneimmista lakoista, joka osui kimaltelevasta rivistöstä ensimmäisenä silmiini. 

kuva CesarsShopin sivuilta

Kyseessä on kaunis ja uskomattoman monivivahteinen lineaariholo Sidewalk Psychic, jossa on pronssin hohdetta, vanhaa roosaa ja ruusukultaa eri valaistuksissa. Seitsikon muut lakat ovat väritykseltään kylmänsävyisiä, tämä on lämmin ja naisellinen. Alla kuva ilta-auringon tavoittaessa viimeisillä säteillään juuri ja juuri pullon kyljen.Auringossa Sidewalk Psychic kimaltelee kaikissa hilpeissä sateenkaarenväreissä ja on aivan häikäisevän kaunis. Yritin saada teille mahdollisimman runsaan kimalluksen sekä pulloon että kynsille ja tästä hyvä otos yllä. Häikäisevä suorastaan. Varjossa Sidewalk Psychic tyyntyy keimailemaan hillityn viileästi vanhan roosan sävyssä antaen vain hitusen kimalteensa paljastaa rockimmasta aurinkopuolestaan. Oikein hienovarainen ja toimistoystävällinen lakka varjossa. Alan pelottavasti rakastua tähän entistä enemmän.


Levittyvyys taattua hyvää laatua, suti tuo sopivasti lakkaa kynnelle eikä se raidoitu. Ehtii työstää rennoilla siveltimenvedoilla sileäksi. Kynsillä kaksi kerrosta.


Lakka olisi ollut huikaisevan kaunis ihan itsessään, mutta halusin sävymaailmaan sopivaa leimaa päälle. Zoyan Cinnamon, sekin juuri kotiutettu Zoyan uutukainen, toimi leimaajana. Cinnamon on lämpimänruskea shimmerinen lakka, joka varmasti peittää hyvin, kunhan pääsee syksyiseen lakkaukseen tositoimiin. Leimat MoYou Londonin Pro Collection XL sarjan laatasta nro 11. Kyseinen kukkakuvio esiintyi jo kesäisissä minttuherkuissa, mutta olen vain niin rakastunut tähän kuvioon, että päätin mielivaltaisesti sen sopivan myös syksyiseen lakkaukseen :)


Teidän arvioitanne otetaan erityisellä mielenkiinnolla vastaan kommenttiboksissa!

10 kommenttia:

 1. Mulla on nyt Halo huesin swatchaus menossa ja tämä kynsillä tällä hetkellä. Aivan ihana lakka ❤️ Ihania kaikki, vähän erilaisia kuin aiemmat :)

  VastaaPoista
 2. Ihan siun näköset lakat ja ihana lakkaus! :)
  Miun silmä etsiytyy enemmän noiden pastellien suuntaan..mut tiiäthän sie ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru ❤️
   Onneksi niitä pastellisävyjä on sullekin tarjolla :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Nyt on myönnettävä, että itsekin ihastelin aika monta kertaa!

   Poista
 4. Wau mitkä lakat! Yhditelmä toimii moitteetta, nää kynnet on hurjan ihanat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt hehkuu jo posket täällä tuosta kehumäärästä Nena Sofia :)
   Voisin vaan aina lakata hololakoilla, jos säät suosisi läpi vuoden niiden kimalluksen ihastelua..

   Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!