15.9.2015

Raikas raitamani

Kirpeää syyskuun puoliväliä ystävät!

Heinäkuun sateisena päivänä halusin herkutella täysin kesäisillä lakkauksilla ja sain aikaiseksi varsin raikkaat kynnet piristämään nuhjuista päivää.

Liukuvärjäys-tekniikalla toteutettuna ne olivat helpot toteuttaa, kun muistaa sipaista kynsien vierusiholle joko nestemäistä lateksia tai peel offia ylimenneiden lakkausten poistamisen helpottamiseksi. Muuten voimakaspigmenttistä lakkaa ja erityisesti mustia ja punaisia lakkoja saa hangata sekä muhitella pitkät tovit... 
Mitäs pidätte näistä liimasykkyröiden makrokuvista:


Lakkoina ovat pohjalla Ginan valkoinen ja liu'ussa samaisen merkin Pear sekä Peach ja OPIn Conquistadorable Color. Päällyslakkana ihanan kiillon jättävä Glisten & Glow'n mestariteos HK Girl, jonka olen ostanut CesarsShopista, kun tätä herkkua vielä Suomesta sai. Näihin kuviin liuku on tosiaan tehty pikapikaa vauhtia, joten liu'un raja jäi hermostuttavasti liikaa näkyviin. Oikeaan käteen liuku onnistui tietenkin jo paljon paremmin (tottakai..), mutta sitten ei enää ollutkaan aikaa kuvailla kynsiä, kun matka jatkui jo eteenpäin - nimittäin soutamaan Karelia-Soutuun!


Pelkäsin pahinta kynsiraukkojeni puolesta tuolla soudussa, mutta yllättävää kyllä yksikään kynsi ei lohennut saati mennyt poikki. Värit olivat erittäin herkullisen kesäiset ja kynsistä tuli muidenkin mielestä tosi nätit (itselle kivat kauempaa katsottuna :D)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!